На Келецькій просять створити дитячий та спортивний майданчики. Петиція

На Келецькій просять створити дитячий та спортивний майданчики. Петиція
  • Вінничанка Юлія Мінаєва створила петицію, у якій закликає створити майданчики для дітей, бо їм ніде проводити час. Мова про територію біля будинку 59 на Келецькій.

Петиція має назву «Побудувати дитячий майданчик по вулиці Келецька, 59». Станом на 3 липня її підписали сім людей з 350 необхідних.

— Прошу створити дитячий та спорт майданчики за адресою Келецька, 59. Тому, що дітям немає де гратися, вони вимушені бігати по всім дворам, але на жаль і там майданчики в не належному стані, — цитуємо текст петиції. — Біля будинків за адресами Келецька,59, 61, 61а, проживає багато дітей різного віку. Тут ніколи не було дитячого майданчика. Чому б не збудувати та подарувати діткам радість. Дітки будуть тільки вдячні.

Ознайомитися з петицією та проголосувати за неї можна за посиланням.

Відео дня

У квітні 2022 року, нагадаємо, міськрада прозвітувала, що у Вінниці відремонтували майже пів сотні ігрових майданчиків.

«Йдеться про поточний ремонт різних елементів майданчиків — сидінь, турніків, огородження або покрівель гірок. В цьому році мешканці у договорах з управлінськими компаніями замовили виконання ремонтних робіт 43 дитячих і п'яти спортивних майданчиків, — розповів директор департаменту житлового господарства Роман Фурман. — Наразі роботи виконані. Якщо під час експлуатації у весняно-літній період на майданчиках будуть з’являтись якісь дефекти або ушкодження — працівники управлінських компаній будуть їх оперативно усувати».

Якщо у вас у дворі майданчик у неналежному стані та ви хочете його відремонтувати, варто за рішенням загальних зборів співвласників внести зміни до договору з обраним управителем. 

Тим часом триває літо і діткам хочеться відпочинку. Навіть у відносно спокійних регіонах скоротили програми оздоровлення і відпочинку дітей, через те, що приміщення, де раніше приймали малечу, немає укриттів. Поки літні оздоровчі табори для малечі Вінниччини все ще чекають дозволу на відкриття від військових адміністрацій, запрацювали два табори для переселенців. Детальніше у матеріалі:

 

Читайте також:

Літні табори з укриттям та для переселенців. Де малеча може відпочити влітку на Вінниччині?

Екскурсії у Вінниці та по області. Що пропонують та які ціни?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up