На Джазфесті вінничани викликали на біс німецький гурт Mo'blow та заспівали разом

На Джазфесті вінничани викликали на біс німецький  гурт Mo'blow та заспівали разом
Перший день джазового фестивалю у Вінниці сьогодні, 19, вересня, запям'ятається вінничанам солодким голосом Оксани Славної, скандинавським джазом та шалено запальним гуртом з Німеччини.

«Алілуя» - такою піснею відкрився насичений джазовий фестиваль у Вінниці. На площі Шевченка шестеро дівчат з групи «United People» акапельно співали і українські народні пісні, і популярні хіти різного часу. Кожний голос з квінтету – окремий музичний інструмент. Так квінтет заманював вінничан приєднатися до щорічного джазового свята з «джазом на будь-який смак».

Previous Next

Гурт «Експромт» та Оксана Славна виступили разом з джаз-джеєм: він повноцінна складова джазового гурту та вносить нові відтінки у музику.

Відео дня

Шведський Nordic Sax Quartet привіз до Вінниці справжню скандинавську музику. Самі ж музиканти характеризують свій джаз як такий, що постійно розвивається. В музиці гурту  - від від типово шведського меланхолічного до сучасного світового джазу. Вікінги з саксофонами Вінницею задоволені з перших кроків:  «В Швеції вже осінь, а в вас така хороша погода», - кажуть вони.

Previous Next

Гарячий джаз-рок з Естоніїї привіз перкусіоніст, басист та гітарист з «Sooar-Vaigla-Ruben Trio”. Музика цього гурту – невловима суміш джазу, року та популярної музики.

Danius Pulaiskas Group (Литва) До Вінниці приїхали після 120 джазових фестивалів. Кажуть, - запам’яталася джазова Азія: багато своєрідного колориту. Проте, найбільше засів у пам’яті землетрус в Індонезії: під час гастролів хлопців застало природне лихо і вони не знали, як вибратися.

Музиканти з Австрії  Acoustic Travellers Duo показали вінничанам, як вони вміють поєднати класичну Віденську музичну школу з Індійськими та Африканськими джазовими культурами.

Одного разу під час концерту німецького гурту Mo'blow в одній з країн Східної Європи концерт німецького джаз-фанк гурту видався особливо запальним. Офіційний посол Німеччини вистрибнув на сцену та почав танцювати свій шалений танок. Коли хлопці повернулися додому, написали композицію, натхненні танцем посла.

Завтра гурт відправляється в Одесу: посперечалися, в якому місті – Вінниці чи Одесі -  вийде найбільш енергійний концерт. Ставили все-таки на Вінницю та спробували це довести на вінницькій сцені.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Мені більше до душі припав німецький джаз. Дуже гарне виконання..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up