На Келецькій горять склади з секонд-хендом. Репортаж 20minut.ua

На Келецькій горять склади з секонд-хендом. Репортаж 20minut.ua
  • Зранку, 24 листопада, в районі «Мегамолу» загорілися складські приміщення. Нині гасінням пожежі займаються кілька бригад рятувальників та пожежних машин. Очевидці розповіли, що відбувалося в перші секунди займання.

На вулиці Келецькій, в районі ТРЦ «Мегамолл» горять склади. Хмара густого диму поширюється вітром та накриває цілий квартал. Утім, евакуацію торгового центру не проводять, а рятувальники працюють в глибині території.

Від пожежників дізналися, що то горять склади. А вони займаються ліквідацією вогню щонайменше з 9-ої ранку.

Відео дня

Вздовж шлангу, який протягнути через всю парковку, зайшли на територію підприємства, де бушує вогонь. Дим від вогню настільки густий, що не видно як рятувальники гасять займання. Крім них на місці працюють патрульні поліцейські. Екіпажів швидкої допомоги, які б мали забрати ймовірних постраждалих від вогню, не побачили.

— Рятувальники гасять складські приміщення. Загорілися речі з секонд-хенду. Постраждалих під час загоряння немає. Пожежники локалізують пожежу, щоб вогонь не перекинувся на сусідні приміщення, — розказав лейтенант поліції Павло Сковира.

Вогнеборці заходили всередину приміщення у протигазах. Зовні склад також заливали водою. Неподалік з купою речей стояли працівники цього підприємства

Завідувач складом Костянтин був першим, хто почав боротися з вогнем.

— Я не знаю, звідки пішла іскра та як утворился пожежа. Точно пам'ятаю, що пожежа почалася о 08.20. Я тоді прийшов на роботу, бачу — вогонь в речах. Схопив вогнегасник та почав тушити. Паралельно подзвонив директору складу, в МНС, — казав завідувач складом Костянтин. Ще він додав, що крім складів вогонь зачепив їхні офісні приміщення. І те, що у пожежі з людей ніхто не постраждав.

Станом на 11.00 пожежники продовжували гасити пожежу. Причину займання вони не змогли назвати, бо це будуть встановлювати фахівці.

Читайте також:

Біля Мегамоллу горять склади: перші кадри з місця

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Эвгений Геннадьевич

    Интересно почему не написали что первые пожарные которые приехали, были с пустой бочкой??

    Новини Вінниці на 20хвилин reply Эвгений Геннадьевич

    Эвгений Геннадьевич наверное потому что первый раз про это слышим.
  • Nina Mezhybovska

    Кому-то не выгодно это предприятие...
  • Орест Лютий

    Секонд теж наварюється. що краще то дороге, хоч за кордоном воно в рази дешевше.
  • Жора

    Барыги конкуренты с центрального РЫНКА подожгли секонд. У них там сейчас торговля не идет. Уже все люди знают что на базарах цены на 100% дороже сем в магазинах где продают одежду в городе,а про секонд и разговора нет. Но магазины они поджигать не будут, там охрана. А склад с  секондом  можно поджечь.... Барыги торгаши с центр. РЫНКа. !  Ваши га*но  товары с ценами где крыша поехала у продавцов , НИКОМУ НЕ нужны!  НАХ*й ваш товар с такими ценами  ! ))))))))))

    Next reply Жора

    Нічого, за наш рахунок, вони дуже  швидко все компенсують...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up