Самі не встигають. Муніципальний притулок запрошує долучитися до вигулу собак

Самі не встигають. Муніципальний притулок запрошує долучитися до вигулу собак
  • Тварин, які живуть у Муніципальному притулку, потрібно часто вигулювати. Працівники самостійно не встигають та просять підтримки вінничан.

Долучитися та вигуляти собаку можна двічі на тиждень. Про це на сторінці у фейсбук пише «Вінницький Муніципальний Притулок для Тварин».

— Шановні вінничани та гості міста! Кожен вівторок та четвер Ви маєте можливість долучитися до вигулу собак у Муніципальному притулку для тварин, — йдеться у дописі. — У цей нелегкий час, прийшовши вигуляти собак, Ви допоможете нашим вихованцям знову навчитися довіряти людям, а вони у свою чергу допоможуть Вам відволіктися від важкої реальності сьогодення. Допомагати легко!

На вінничан чекають у такі дні й години:

Відео дня
  • вівторок з 15.00 до 17.00,
  • четвер з 15.00 до 17.00.

Деталі запитуйте за номерами: 067 383 83 77 та 067 383 40 09.

Уже є вінничани, які долучилися до доброї справи. Про це у фейсбук пише Лена Тихонова. Жінка зазначає, що працівники підказують, яка тваринка спокійніша, в якій вони впевнені, якщо страшнувато. Вигул здійснюється на території притулку.

— Ми сьогодні потоваришували із цим немолодим блондином, — йдеться у дописі. — Він і лапу подавати вміє, і знає команду «сидіти». Надзвичайно мудрий спокійно-філософський погляд, але водночас абсолютно готовий радіти кожній приємності. Класнюююючий. Схоже, був комусь відданим другом.

 

Читайте також:

11-річний вінничанин виграв дитячий турнір з греко-римської боротьби у Польщі

Втратили роботу через війну? Інструкція, як оформити допомогу по безробіттю в «Дії»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Островская Елена

    Адреса?
  • Лариса Козинская

    Куда ехать?
  • Лариса Козинская

    А выгуливать где?
  • Таня Осипчук

    Репост

keyboard_arrow_up