Муніципальний будинок на Бортняка. Що там роблять та коли здадуть в експлуатацію

Муніципальний будинок на Бортняка. Що там роблять та коли здадуть в експлуатацію
  • У Вінниці тривають роботи з будівництва муніципального будинку на вулиці Анатолія Бортняка. У міськраді розповіли, що там роблять та коли приміщення здадуть в експлуатацію.

Тринадцятий рік поспіль у Вінниці зводять багатоквартирні житлові будинки за Програмою «Муніципальне житло ВМТГ». Уже звели 10 будинків, 11 — в роботі. Він розмістився на вулиці Анатолія Бортняка та матиме 75 квартир, які розподілили по квотах для різних категорій населення, серед яких люди з інвалідністю, учасники АТО/ООС, багатодітна родина, вчителі та медики.

Квадратний метр у будинку вартує 16 тисяч 900 грн. Директор департаменту економіки і інвестицій міської ради Максим Мартьянов розповів, на якому етапі наразі знаходиться будівництво: 

«В будинку вже повністю зведені зовнішні стіни першої та другої секції. У першій секції будинку з першого по шостий поверх збудовані перегородки по коридорах загального користування. З другого по сьомий поверх встановили вікна у квартирах. Збудовані парапети на покрівлі будинку. По коридорах загального користування до шостого поверху прокладені електричні мережі. Розпочали роботи по улаштуванню міжквартирних і міжкімнатних перегородок на другому  і третьому поверхах. Продовжуються роботи по встановленню стояків внутрішньої каналізації».

Відео дня

У другій секції будинку завершили будівництво парапетів та вентиляційних шахт на покрівлі. Звели міжквартирні та міжкімнатні перегородки з другого по восьмий поверх. У квартирах встановили вікна, стояки внутрішньої каналізації та водогону. З другого по шостий поверх у квартирах зробили стяжку підлоги. Триває утеплення фасаду зовнішніх стін будинку теплоізоляційними плитами з мінеральної вати. Розпочинаються роботи зі встановлення ліфта.

У міськраді зазначають, що ввести в експлуатацію будинок планують в цьому році.

 

Читайте також:

Цьогоріч у Вінниці висадять близько тисячі п'ятисот дерев

«Служба безпеки банку» у виправному центрі. Засуджений привласнив десятки тисяч гривень

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Сергей Иванов

    Все строится из самых дешёвых материалов. В этом доме только один этаж муниципальный а все остальные квартиры на продажу. Очередной развод
  • Оля Кузьменко

    А для кого ця інфа корисна взагалі? Може для тих, хто ледве склав грошей на "общагу"?
  • Евгений Богданов

    А балконы где?

    Александр Царевский reply Евгений Богданов

    Евгений Богданов то ізлішєства....

    Logeximo company reply Евгений Богданов

    а зачем там балкони.сейчас строят без балконов.внутри есть кладовка и туда все влезет
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    ❗ Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vn20minut

keyboard_arrow_up