Місто погасить відсотки по кредиту, який взяла «Вінницька харчосмакова фабрика»

Місто погасить відсотки по кредиту, який взяла «Вінницька харчосмакова фабрика»
Лінія «Вінницької харчосмакової фабрики» / фото: vmr.gov.ua
  • Програма компенсації відсотків за залученими кредитами, яку в липні запровадили чиновники, фіскали та банкіри, вже починає діяти
  • Так, Вінницька харчосмакова фабрика отримає 69,7 тисячі гривень компенсації з бюджету міста.
  • На думку міської влади, цей приклад показує, що підприємства та підприємці, які не працюють в тіні, можуть залучати дешеві кредитні кошти.

Сьогодні, 6 вересня, на засіданні виконкому міськради підтримали рішення «Про нарахування суми часткової компенсації відсотків, відповідно до Порядку часткової компенсації відсотків за залученими кредитами суб’єктам малого та середнього підприємництва за рахунок коштів міського бюджету». Про це йдеться на сайті міськради.

У липні був затверджений Порядок компенсації між містом, фіскальною службою та банками Укргазбанк, Ощадбанк. Суть — підприємство, яке працює легально, може отримати кредит на підвищення енергоефективності. Відсотки по ньому частково погасить міський бюджет.

І перше підприємство, яке скористалося порядком, стала «Вінницька харчосмакова фабрика».

Відео дня

— Учасник процедури компенсації отримає відшкодування у розмірі 69,7 тисячі гривень, що становить 90,8% від суми сплачених відсотків за користування кредитними коштами в II кварталі 2018 року, — казав директор департаменту економіки та інвестицій Віталій Погосян. — Цей приклад показує, що підприємства та підприємці, які працюють відкрито та чесно, можуть залучати дешеві кредитні кошти. Надалі ці кошти можуть бути використані підприємством на розширення, підвищення заробітних плат або запровадження нових напрямків роботи.

На компенсації підприємствам розраховано 5 мільйонів гривень у міському бюджеті на 2018 рік. Читайте більш детально про порядок компенсації в нашому матеріалі:

Місто підписало угоду з «Укргазбанком» для допомоги бізнесу

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • ВАСЯ ВИННИЦКИЙ

    Вот что что , а хрен в стеклянных баночках там делают самый лучший из всех производителей !

    Женя Иванов reply ВАСЯ ВИННИЦКИЙ

    хрен, горчица, майонез, палочки кукурузные, вода, квас и всё бомба

    З.А.Глядач reply ВАСЯ ВИННИЦКИЙ

    Нє хрєном єдіним сит чєловєк.

    ВАСЯ ВИННИЦКИЙ reply З.А.Глядач

    В автобусе : Какое название города в Украине ассоциируется с тем , без чего не могут жить люди ?Ответ : Жито мир !Одна женщина размышлят вслух : А почему не Хер сон ?

    З.А.Глядач reply ВАСЯ ВИННИЦКИЙ

    Все правильно. Без жита можна жити. А без хера яке життя?

    Задунайский Торонтуй reply ВАСЯ ВИННИЦКИЙ

    Во садисты...
  • З.А.Глядач

    "Вінницька харчосмакова фабрика отримає 69,7 тисячі гривень компенсації з бюджету міста"

    Тобто,фабрика отримає гроші,які могли піти на благо міста та його мешканців? Ур-ра,миздобули!
  • Олексій

    Якась смішна сума, для показухи?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up