Міську раду на перевибори: вінничанин стоїть з провокаційним плакатом

Міську раду на перевибори: вінничанин стоїть з провокаційним плакатом

Сьогодні, 31 травня 2019 року, вінничанин Андрій Верич влаштував одноосібну акцію перед приміщенням мерії. Чоловік тримає у руках плакат з нецензурним словом. Що вимагає та що робить поліція, читайте далі.

Мітингар Андрій Верич  вимагає відправити вінницьку міську раду на перевибори.

—  Бо в мерії теж крадуть, не менше ніж у Верховній Раді. На плакаті в мене написано ПИ трійка ДЯТЬ, — пояснює чоловік нашому журналісту.

Люди, які проходять повз, обурюються. За їх словами, в нього мат на плакаті. Вінничани кажуть, що це бачать діти.

Відео дня

Натоміть поліція стоїть навколо активіста та поки що ніяких дій не робить.

Дивіться фото цього плакату:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (80)
  • анонім

    "Крадуть наші гроші..." Чому  помиляється пан Андрій Верич?
    На мою думку ключова помилка пана Андрія у слові  "наші". Давайте не обманювати ні себе ні інших, в Україні не має поняття наша замля, наш газ , наші державні підприємства та наші гроші у бюджеті. Не може наш газ коштувати таких грошей, я не знаю жодного лікаря чи вчителя які за пана Гройсмана та Моргунова отримали землю під будівництво. Але я знаю безліч людей міської ради, декілька прокурорів та суддів, водія водоканалу які чисто випадково безкоштовно отримали землю. За нас вирішують якою мовою розмовляти, та як святкувати свято перемоги 9 травня,  у нас людина яка має свій погляд на дії влади автоматично стає агентом Кремля.
    Якщо обєктивно,  то за президентства Януковича та Порошенко, у місцевому масштабі Гройсмана -  Моргунова у нас чітко окреслений  лише обовязок.
    Обовязок наповнювати бюджет. Якщо громадянин недоплатив тисячу гривень він автоматично стає злодієм, на нього починає тиснути купа силовиків які годуються з цього бюджету. Інша річ  - витрачати гроші з бюджету. До цього процесу недопускають випадкових людей. Це "забаганка" людей влади. Керувати  потоками з бюджету ще за пана Гройсмана доведена до автоматизму. Візьмем для прикладу благоустрій озера біля Лісопарку.  У жителів питали думку про необхідність цього проекту? Ні.
    Але  ці гроші давно вважав своїми пан Студент, який керує Агропродсоюзом. Ще у 2017 році Агропродсоюз існував лише за рахунок бюджетних проектів.
    Напевне у цьому проекті зацікавлений пан Ніценко, та його оточення.
    Мене вражав цинізм пана Гройсмана коли зносили будівлю старої лазні на Старому місті, коли будували муніціпальний ринок. Так гроші на роботи виділяються але їх не можна назвати "наші". Вони розписані ще до прийняття бюджету на наступний рік і під них  прописані тендери. Витратити 10 млн додатково на проект мосту це не злочин, злочин це коли людина на заробітках у Польші і 6 місяців не заплатила ЕСВ.
    Так за сміливість пану А Веричу оцінка відмінно, але ця акція це чистий популізм, гра на виборця. Давайте поглянемо на список комунальних підприємств Вінниці. Там є підприємства які отримують прибуток? Ні. Але без 50% цих підприємств місто може обходитись, а це сотні тисяч  гривень щомісяця. Чому їх утримує місто?  Владі з ними комфортно і гроші які вона витрачає на них вона вважає своїми а не нашими.  Але вершиною цинізму команди Гройсмана - Моргунова це кредити , кредити на сотні мільйонів без технічного обгунтування,  без технічної оцінки проектів. За остані 10 років і місто і Україна набралась боргів по яким будуть платити наші діти.
    НАШИМИ можливо назвати лише борги, а от гроші які витрачає влада це ЇХ.
  • Жора

    Хорт тоже идет в депутаты, наверное будем идти по одному округу, хотя он мне не конкурент)
  • Жора

    На тему кори, если шо то это такая болячка опасная.... Ну и по поводу цен на лекарства и стоимости лечения в больницах Украины.
  • Жора

    Скоро будут выборы в депутаты Верховной рады, думаю балотироваться по одномандатному округу в г. Винница. Залог 42000 грн. Это копейки. Но за то можно заработать на рекламе и получить деньги от спонсоров....



    ----------------------

    ЖИЗНЬ хороша.А хорошо жить еще лучше)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up