Мікрорайони Вінниці мало турбують місцеву владу (Прес-служба партії «ОПЗЖ»)

Мікрорайони Вінниці мало турбують місцеву владу (Прес-служба партії «ОПЗЖ»)

Роками без ремонту. У Вінниці досі вистачає доріг, які асфальту ще й не бачили. Такі автошляхи є як в центрі міста, так і в спальних мікрорайонах.

Тема благоустрою гостро стоїть у Вінниці, адже заходи з впорядкованості та покращення санітарного стану міста здійснюються з метою покращення екологічної, демографічної ситуації, створення умов для культурного, оздоровчого, фізичного, освітнього та духовного розвитку населення, підвищуючи таким чином рівень громадського порядку у місті.   

    Усе це відбувається в кілометрі від будівлі де засідають чиновники Вінницької міської ради, а саме у мікрорайоні Свердловський масив.    

Згідно з Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності» органи місцевої влади мають забезпечити мешканців мікрорайонів безпечною прибудинковою територією, гарним та безпечним ігровим майданчиком, а мешканців району позбавити недобудов.

«На мою думку такі спальні райони, які, на думку деяких чиновників «віджили» вже своє – навпаки заслуговують більшої уваги. Потрібно пам’ятати не лише про центр міста, а й робити усе для створення максимально комфортних умов життя для мешканців будь-якої точки Вінниці», – стверджує Сергій Грушко, громадський активіст, член партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ».

Мешканці Свердловського масиву скаржаться, що у мікрорайоні розбиті дороги, їх не ремонтували багато років, а про дитячі майданчики, освітлення та паркову зону вони взагалі можуть лише мріяти.

"У нас складається враження, що ми живемо не в центрі Вінниці, а десь на околицях. Про спортивний майданчик та пісочницю ми говорили неодноразово, але нас ніхто не чує. Дітей страшно відпускати на них гратися, адже вони в занедбаному стані та є просто небезпечними!", – обурюються місцеві мешканці.

«Встановлення ігрового майданчика та огорожі навколо неї допоможе молодим сім'ям більш комфортно проживати в будинку, а встановлення покриття прибудинкової території створить необхідні умови для зручного паркування автомобілів», – переконаний Сергій Грушко, громадський активіст, член партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ».

Сподіваємось, що новообрані місцеві чиновники не закриватимуть очі на болючі проблеми міста, а будуть здатні системно й ефективно їх вирішувати на благо усіх вінничан.

Нагадуємо, 25 жовтня в Україні відбудуться місцеві вибори, зокрема і у місті Вінниця.

Коментарі (6)
  • ОБА НА

    Якщо порівняти Вінницю сьогодні і Вінницю 5 - 10 років назад, то зміни є і в кращу сторону. Хто може інше місто з кращими околицями запропонувати.  Я не всі міста відвідав, але Харків, Полтава, Житомир, Львів, Одеса, Хмельницький не кращі. А центральні ще й хужі.
  • Светлана Рулько

    Можна подумати, що якщо люди живуть не в центрі, то вже не мають права хоч на якийсь благоустрій! Чому околиці постійно мають бути заннедбаними?

    Семен reply Светлана Рулько

    Варто купити квиток на Расєю і звернути в бік на 100 км в глубінку для саморозвитку))) Це для поглиблення сприйняття терміну Занедбаний
  • Vinn Kanzal

    А блок ЗЖОПА до выборов не делает асфальтирование - шансоф мало.
  • Hitriy Lys

    ОПЗЖ живы и ещё чё то вякают? Рили?
    Деревья по вас плачут, ублюдки!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up