«Ми ще не доросли до цього»: вінничани про відміну паперових довідок

«Ми ще не доросли до цього»: вінничани про відміну паперових довідок
  • Запитали перехожих вінничан про те, чи підтримали б вони відміну паперових довідок у лікарнях. Більшість опитаних схиляється до думки, що наше суспільство до такого ще не готове

 

Чи варто відміняти паперові довідки у лікарні?

 

Альона (29), підприємиця:

— Думаю, не потрібно. Тому що багато людей у нашій країні ще не стали настільки цифровими. До цього потрібно приходити поступово. Це років п'ять мінімум. 

Василь (62), пенсіонер:

— На мою думку, ми ще не доросли до цього. Тому що у нас немає потрібних структур. Дорослі люди ще не вміють без цього обходитися. Можливо, якщо до цього підходити поступово, то колись воно і буде.

Надія (64), пенсіонерка:

— А в чому стане зручніше, коли вони приберуть ці довідки? Вони мають бути, як би там не було. Комп'ютер — це комп'ютер, але спокійніше мати підтвердження хвороби на руках.

Марина (23), операторка на пошті:

— Якщо говорити про це з точки зору економії коштів та питання збереження довкілля, то так, це буде краще. Але, якщо чесно, я вже сама не пам'ятаю, коли востаннє тримала в руках таку довідку.

Максим (24), спортсмен:

— Потрібно враховувати той факт, що далеко не всі можуть користуватися гаджетами і не всі мають доступ до інтернету. Особливо люди віком 60+. Мені б, наприклад, стало простіше. Я б підтримав таку ініціативу.

Олександр (25), супервайзер:

— Усе йде в онлайн, тому вважаю, що так. Чим простіше буде робити якісь процедури, тим для всіх буде краще. В онлайні все-таки все відбувається швидше, ніж на папері. І там можна зберегти, а папір можна загубити. 

Опитування

Чи варто відміняти паперові довідки у лікарні?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Поpошок

    Совки, як завжди-проти.
  • Женя Иванов

    один супервайзер адекватный...нахрена та справка в руках, чтобы потерять???так в единой базе будет и предприятия или те кому она предназначена смогут в любом месте посмотреть в базе о наличии справки
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up