«Ми на зв’язку з пацієнтами». RIA проведе онлайн-вебінар з медиками

«Ми на зв’язку з пацієнтами». RIA проведе онлайн-вебінар з медиками
  • Про те, як надавати медичні послуги і при цьому отримувати довіру від клієнтів в умовах карантину, розкажуть лікарі приватних клінік, яким вдалось ефективно налагодити свою роботу, під час круглого столу від RIA. 
  • Участь у відеоконференції безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

RIA продовжує соціальну акцію у підтримку місцевого бізнесу і цього разу запрошуємо на вебінар представників медицини. Лікарі приватних клінік, які реорганізували свою роботу і змогли утримати своїх клієнтів дистанційно, поділяться своїм досвідом. 

Під час відеоконференції ми розглянемо найактуальніші питання: як пережити кризу приватним клінікам та що їх чекає по завершенню карантину? Поговоримо про те, які зміни відбулись у роботі колективу та як отримати довіру від клієнтів в умовах карантину.

Розкажуть це все запрошені нами спікери у прямому ефірі 6 травня, о 16.00. В коментарях можете залишати запитання до спікерів — найцікавіші задамо в ефірі. Модератор — Олег Горобець, генеральний директор RІА media. 

Одна з спікерок, лікарка з приватної клініки сімейного лікаря Семенюк Катерини, розповіла, що на час карантину вони запровадили для своїх клієнтів нові послуги — онлайн-консультації. 

— Клініка працює у режимі без черг, щоб люди між собою не пересікались. Ми гарантуємо клієнтам безпеку, — каже Семенюк Катерина. — З початку запровадження карантину ми робили безкоштовні консультації, а тепер люди зрозуміли, що за дистанційну допомогу теж можна платити. 

Жінка пояснює, що після карантину люди будуть більш прискіпливо обирати свого лікаря, бо їх фінансова здатність буде зменшуватись. Тому, на її думку, важливо утримати клієнтів. Про те, як вони це роблять у своїй клініці Катерина розповість на вебінарі. 

Також у онлайн-роботу перейшли й працівники Стоматології Олексюка. Головний лікар приватної клініки Артем Олексюк розповів, що вони перейшли на роботу з власними клієнтами. Каже, обрали стратегію не завойовувати первинного клієнта, а підтримувати пацієнтів з власної бази. 

— Ми консультують клієнтів онлайн, — каже Артем Олексюк. — Також з нашою командою ми проводимо зібрання у Zoom, щоб не втрачати колективний дух. Час карантину для нас пройшов з користю. 

На думку головного лікаря, після карантину, ті клініки, які швидко переформатуються і зрозуміють нові правила гри, то лише виграють. А ті, які будуть думати, що життя залишилось таким, яким і було до карантину, то можуть і зникнути. 

А от генеральний директор Центру ендохірургії «Інномед» Євгеній Антонюк розповів, що карантин для їхньої клініки минув практично не відчутно. Оскільки у них був стабілізаційний фонд, що він дав змогу виплачувати персоналу повноцінну зарплату. 

— Ми в перший же день карантину ввели заходи для забезпечення безпеки клієнтів та працівників, перейшли на жорстокі карантинні норми, — розповідає Євгеній Антонюк.

— За час карантину ми двічі обстежували весь свій персонал і, на щастя, ефективно продовжуємо працювати. 

Ще один з спікерів власник стоматологічної клініки «Фелонюк Клінік» Роман Фелонюк розповів, що вони відключили всю рекламу, але активно почали працювати, щоб зберегти власного клієнта. 

— Ми запровадили так званий «дзвінок турботи». Ми дзвонимо до наших клієнтів, щоб просто запитати, чи все добре, постійно на зв'язку з ними, — каже Роман. — Ми не пропонуємо прийти лікуватися, а узгоджуємо нові дати. Таким чином намагаємось утримати клієнтів біля нас. 

За словами Романа, після завершенню карантину приватні клініки не зможуть повернутись у стандартний режим. Каже, роботи буде багато, бо ті люди, які були готові лікуватись, нікуди не зникли. 

А от працівники Центру зору «Оптімал» три тижні перебували на карантині, про те, як вони продовжують отримувати довіри від клієнтів директор клініки Сергій Малачков розповість під час онлайн-вебінару. 

— Всі наші працівники сходили на карантин, здали аналізи на наявність коронавірусу і була проведена повна дезінфекція приміщення, — каже Сергій. — Зараз частина персоналу вийшла на роботу, приймаємо пацієнтів лише за крайньої потреби. Але ми не залишаємо їх один на один, залучаємо різні канали комунікації. Наприклад, надаємо безкоштовні консультації онлайн.

Як взяти участь

Якщо ви хочете дізнатись досвід, запрошених нами спікерів, то зареєструватися можна за цим посиланням. Участь — безкоштовна, але за умови попередньої реєстрації. Ми надішлемо вам посилання на відеоконференцію за 15 хвилин до початку і повний відеозапис. 

Виникли запитання, телефонуйте або пишіть у Viber 067 405 2661 (Марина).

Читайте також: 

RIA провела вебінар про доставку товарів під час карантину. Записали найцікавіше

КоронаМіфи: розвінчуємо фейки про Covid-19

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up