Масове отруєння: сімейна вечеря закінчилась у лікарні. Чим отруїлися люди?

Масове отруєння: сімейна вечеря закінчилась у лікарні. Чим отруїлися люди?

На Вінниччині зафіксували спал гострої кишкової інфекції. Родину забрали після сімейної вечері у лікарню.

— 14 липня 2018 року в інфекційне відділення Немирівської центральної районної лікарні з діагнозом "Гострий гастроентероколіт середнього ступеню важкості" було госпіталізовано 5 дорослих осіб, жителів  села Чуків Немирівського району Вінницької області, — повідомляють в прес-центрі управління Держпродслужби у Вінницькій області.

Як з’ясувалось, усі захворілі є членами однієї родини.

Хворі розказали, що вони всі разом вечеряли. Під час вечері вживали  салат овочевий під майонезом, огірки мариновані, рибу річкову смажену, рибу тушковану (хек), шашлик із свинини, картоплю з шампіньйонами, лаваш з сиром і зеленню, кров′яну ковбасу і сальтисон (придбані з рук на ринку). 

Відео дня

Працівники відібрали зразки питної води з криниці приватного домоволодіння та харчовий продукт (сальтисон), який вживали усі захворілі. З продуктами проведуть лабораторні дослідження.

Нагадаємо, у Чечельницькому районі Вінницької області з ознаками кишкової інфекції забрали у лікарню 54 людини, серед яких 23 дитини віком до 17 років. Всі вони святкували випускний вечір.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія воїна з батальйону НПУ «Захід» 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up