Куди піти в Вінниці 30-31 грудня, щоб провести час корисно та змістовно

Куди піти в Вінниці 30-31 грудня, щоб провести час корисно та змістовно

Попереду передноворічні божевільні дні. Якщо ви вже визначилися з місцем, де будете зустрічати свято та приготувалися до нього, пропонуємо вам заходи цими вихідними, 30 та 31 грудня 2017 року.

Різдвяний ярмарок у Вінниці

У Вінниці на Європейській площі біля башні Козицькогоз 15 грудня стартує традиційний різдвяний ярмарок. 
На площі працюють більше як 40 будиночків, де можна буде придбати сувеніри, ялинкові прикраси солодощі, з’їсти щось смачненького та просто гарно провести час в казковій атмосфері.

Корисне дозвілля у Музеї науки у Вінниці

Музей розташований на третьому поверсі ТРЦ «SkyPark».
Малюкам та дорослим тут запропонують побачити на власні очі та зрозуміти закони природи, поринути у світ популярної техніки та поекспериментувати самому.  
Усі експерименти безпечні.

Відео дня


«Живопис олійними фарбами»

В суботу, 30 грудня 2017 року, вінничан запрошують долучитись до занять з живопису олійними фарбами.

Ви обираєте одну з картин каталогу та пишете її під керівництвом художниці. Навіть якщо ви ніколи не пробували писати олією, в результаті ви матимете завершену роботу, яка стане прикрасою вашої домівки або послугує чудовим подарунком.

Тривалість: 5-7,5 год. (2-3 заняття), залежно від важкості картини.
Заняття проходять щосуботи о 14:00, в малих групах по 5-6 чоловік.
Вартість першого та другого занять – 200 грн. усі наступні - 180грн.
Усі матеріали входять у вартість заняття.
Попередня реєстрація за тел. або посиланням:
+38 098 992 92 58;
+38 093 118 91 90.

Екскурсії підземеллями храму Діви Марії Ангельської

Вінничан  запрошують пройтись екскурсією по спорудах та підземеллях монастиря.

Тривалість екскурсії:трихи більше години.
Вартість квитків:50 грн. - дорослий, 40 грн. - студентський, 30 грн. - учнівський.
Формат екскурсії- благодійний.
Відвідини цього маршруту- Ваша пожертва на процес подальшої реставрації, дослідження катакомб та повернення минулої величі історичній пам'ятці.
Записатись на екскурсію можна за телефоном: 063 100 33 25.

Цікаве дозвілля у Подільському зоопарку

Подільський зоопарк у Вінниці - це не просто місце, де можна подивитись на тварин та птахів різних видів, а й приємно провести час, адже тут на території є й дитячі ігрові майданчики, зелені куточки, тут сучасна та інфраструктура, з відтворенням фрагментів природного середовища, у якому мешкають звірі та птахи. А також всю територію прикрашають скульптурні зображення, які чудово вписуються у світлини відвідувачів. 

Екскурсія до Вінницького планетарію

Минулого року у Вінницькому планетарію виповнилось 50 років. До такого ювілею планетарій було реконструйовано та оснащено сучасною технікою. 

Зорі тут сяють у 13 разів яскравіше, аніж коли-небудь до цього.

У планетарії ви зможете побачити:

  • рух Сонця на небосхилі протягом року;
  • точну копію зоряного неба;
  • затемнення Сонця і Місяця;
  • метеорні потоки;
  • польоти супутників, космічних станцій і ще багато цікавого. 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах Від читача 18:21 Благодійний проєкт «Толока в стилі джаз» 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up