Куди піти на вихідні? Афіша кіно та анонси цікавих заходів на 3 – 4 листопада

Куди піти на вихідні? Афіша кіно та анонси цікавих заходів на 3 – 4 листопада
  • Тиждень добігає кінця та синоптики обіцяють гарну погоду.
  • Якщо ви ще не знаєте, як проведе вихідні, ми підбрали для вас добірку цікавих заходів, які варти уваги.
  • Ми підібрали для вас найцікавіше на цей вікенд.
  • Пропонуємо також огляд фільмів з розкладом сеансів.
     

Субота, 3 листопада

Єгор Грушин. Новий альбом Ritorno

Презентація альбому відбудеться 3 листопада у Вінниці у обласній філармонії (Хмельницьке шоссе 7)

Відомий український композитор Єгор Грушин презентує свій новий альбом “Ritorno” у Вінниці.

Відео дня

Альбом “Ritorno” - це повернення композитора-неокласика з новим досвідом та музикою, ініціація наступного етапу на музичному шляху та початок ще однієї подорожі у майбутнє.

Після дворічної паузи (останній альбом записали у 2016-му році) відбулося чимало змін у житті композитора, що вплинули і на його творчість. І тепер, у 2018-му, Єгор Грушин готовий показати слухачам результат цих змін та своє бачення світу через музику.

Подробиці читайте ТУТ.

 

Всі анонси від: Вінницька обласна філармонія

 

Король и Шут tribute show

Місце: Арт-паб "BEEF EATER", ТЦ "Изумруд", Пирогова 47А 


"Царство Шута"- проект, який дає можливість прихильникам гурту "Король и Шут" навіть після смерті "Горшка" та припинення існування гурту почути улюблені хіти в Живому виконанні майже 1 в 1 з оригіналом! Три години шоу.

Подробиці читайте ТУТ

Всі анонси від: Арт-паб Beef Eater

 

Невесела комедія "Селфі зі склерозом"

Незвичайна комедія за п’єсою нашого сучасника, письменника-гумориста, драматурга, сценариста Олександра Володарського змусить вас і сміятися, і реготати, і трішечки посумувати…можливо, й сльозинку стерти… та байдужими, повірте, не залишить! Отож, за емоціями!!!

 Всі анонси від: Театр ім. Садовського

 

Hackathon Vinnytsia 2018 – AI & Open Data

Коли: субота – неділя 3 – 4 листопада, з 10:00 до 20:00

Де: Вінницький національний технічний університет

Командне змагання з генерування ідей та часткової розробки програмного забезпечення.
Завдання Хакатону: створити оригінальні програмні рішення для цифрового міста з використанням Штучного інтелекту та Відкритих даних. 

Вхід: вільний, реєстрація за посиланням.

 

Люди і долі. Екскурсія Вінницею

Коли: субота, 3 листопада. Початок о 12:00

Де: зустріч біля Головпоштамту (вул.Соборна 8) об 11:55.

Подорож Вінницею початку ХХ століття, прогулянка центральними вулицями міста.
Під час екскурсії можна буде дізнатися чому робота міського ліхтарника була дуже важкою та які кримінальні події трапилися у Вінниці і прогриміли на всю Україну і навіть Російську імперію. Чим прославився Вінницький Шерлок Холмс та на чому заробили свої капітали найбагатші люди міста – про все це вже у суботу, 3 листопада.

 

ФК”Нива” проти ФК “Калуш”

Коли:  субота, 3 листопада о 14:30

Де: Центральний міський стадіон (вул. Володимира Винниченка, 13)

На сьогодні «Нива» посідає четверту сходинку турнірної таблиці. Наші футболісти відстають від ФК «Калуш», який йде другим, на три очки. Тобто на відстань однієї перемоги.

 

Неділя, 4 листопада

Комедія «Скажене весілля»

Голова районного клубу культури Василь Середюк бажав завжди тільки найкращого життя своїй доньці Каті. Ну і ще метою номер один для нього є змагання із сусідом Тарасом. Тому його Катюша навчається в одному з найкращих закладів Європи – у Сорбонні. І ось зовсім недавно донечка прислала батькам щасливу звістку – вона збирається заміж за французького кардіохірурга Франсуа. Цей крок до євроінтеграції для Василя як бальзам на душу – це величезна можливість знищити свого суперника Тараса. Радість змінилася на печаль, коли батько дізнався, що Франсуа – афрофранцуз. Люди явно не схвалять такого зятя... Тому Василь хоче будь-яким способом переконати дочку не виходити заміж за цього хлопця. Весілля не повинно бути, інакше чоловік цього не переживе.

 

Розклад сеансів кінотеатру Коцюбинського

 

Виставка картин “Вулицями України”

Де:  Галерея ХХI (вул. Архітектора Артинова 12а)

Коли: до 17 листопада з 10:00 до 20:00

15 абсолютно різних, з архітектурної та художньої точки зору картин, наповнених бажанням зберегти історичну спадщину презентувала молода вінницька художниця Марина Карпенко. В одному приміщенні галереї зібрані картини старовинних і яскравих, обплетених плющем та квітами дверей.

Читайте також:

Погода сприятлива для людей, котів та грибів: прогноз на вихідні (КАРТА)

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up