Куди піти на вихідні? Афіша та добірка з соцмереж на 24-25 березня

Куди піти на вихідні? Афіша та добірка з соцмереж на 24-25 березня
  • На вихідні синоптики обіцяють гарну погоду.
  • Ми підібрали для вас найцікавіше на цей вікенд.
  • Від концертів і до вистав! Навіть для дітей.

Благодійний боулінг-турнір "Сонячний Кубок Поділля 2018"

24 березня в ТРЦ "Мегамолл" у м. Вінниці з 11 до 15 годин відбудеться щорічний благодійний боулінг-турнір "Сонячний Кубок Поділля 2018", приурочений до дня захисту людей з Синдромом Дауна .
Головна мета проекту пропаганда толерантного ставлення, відкритості та підтримки сімей, в яких є діти з особливими потребами, розвіювання негативних стереотипів та демонстрація можливостей бути повноцінними членами суспільства!

Велика соціально значима подія, в якій буде задіяно понад 300 осіб учасників, включаючи 30 «сонячний» людей (віком від 0 до 35 років.) А також до святкування зможе долучитися будь-хто з відвідувачів торгово-розважального центру. 

Відео дня

Концерт вінницького гурту «Hammerheads»

24 березня  у Арт-пабі «BEEF EATER» відбудеться концерт гурту HammerHeadS

Гурт виник в березні 2010 року під назвою Perfect. У січні 2012 був перейменований в Perfect Energy, а в жовтні - в HammerHeadS. Зміна назви гурту була пов'язана зі зміною формату та репертуару.

"HammerHead" позиціонує себе не тільки як кавер-група, але і як творча одиниця, що активно працює над авторським матеріалом. Гурт працює в роковій манері. Переважно виконують кавер-версії відомих рокових хзітв, зокрема німецького гурту «Rammstein».

Відбірковий конкурс "Червона рута"

24 березняу Вінницькій обласній філармонії відбудеться відбірковий етап на конкурс “Червона рута”.

“Червона рута” як явище виникла ще за часів існування СРСР у 1989 р., коли у Чернівцях відбувся перший фестиваль національної молодіжної музики. “Червона рута” здійснила справжню “революцію” в українській культурі, що мала вплив на все суспільство. Фестиваль народив нову молодіжну музику, якої до цього не існувало. 

 

Виставка «Весняний сад 2018»

Вінницький експоцентр запрошує на десяту міжрегіональну спеціалізовану виставку-ярмарок «Весняний сад 2018». На виставці представлені: 

  • насіння;
  • добрива;
  • засоби захисту рослин;
  • ​ветеринарія.

​На виставці можна буде придбати саджанці плодових та ягідних культур, насіння картоплі овочів та квітів, кімнатні та декоративні  рослини, засоби захисту рослин та боротьби зі шкідниками, добрива, садово-городній інвентар, та багато іншого.
​Вхід вільний!

 Пригодницька казка «Золотий ключик»

На юних глядачів у ляльковому театрі чекає пригодницька казка «Золотий ключик»!
Казкова вистава отримала першу премію на Міжнародному фестивалі театрів ляльок "Подільська лялька - 99"

На сцені театру глядачам розкажуть про пригоди, які трапляться з Буратіно у подорожі до золотого ключика. Відома казка та улюблені герої. 

Вартість квитка:

  • 1-5 ряд – 30-00 гривень
  • 6-10 ряд – 25-00 гривень

Детальна інформація за телефоном: 50-00-15

Виставка Анатолія Ключкіна "Акварельні враження"

З 7 березня у Вінницькому обласному краєзнавчому музеї буде тривати виставка Анатолія Ключкіна «Акварельні враження».

У проекті представлені 40 витворів мистецтва, серед яких будуть представлені натюрморти, пейзажі та портрети. Виконувались роботи протягом 2000-х рр. за допомогою вишуканої техніки акварелі.

Виставка триватиме до 8 квітня.

Екскурсії підземеллями храму Діви Марії Ангельської

Екскурсії по спорудах та підземеллях монастиря стануть постійними, а всі секрети з життя обителі розповідатиме знаний вінницький історик Олександр Федоришен. 

Тривалість екскурсії:трихи більше години.

Вартість квитків: 50 грн. - дорослий, 40 грн. - студентський, 30 грн. - учнівський.

Записатись на екскурсію можна за телефоном: 063 100 33 25, 068-641-59-96

Лялькова вистава «Принцеса-Стрибунка»

Для маленьких вінничан Вінницький обласний театр ляльок "Золотий Ключик"  пропонує переглянути прем’єру нової лялькової вистави «Принцеса-Стрибунка» за п’єсою Ладислава Дворського.

Сюжет: Колись давно, в одному королівстві, жила принцеса Ярмилка, яка найбільше в світі любила танцювати. До неї сваталось багато женихів. І, ось про принцесу довідався сам Злий Чаклун, який також вирішив посвататися до Ярмилки. Дівчина йому відмовила. Тоді Чаклун зачарував її, і вона стала Принцесою-стрибункою…А хто захоче посвататися до дівчини, яка весь час стрибає, навіть, якщо вона й Принцеса!? Але безстрашний принц Іржі допоміг зняти закляття злого Чаклуна…
Ця зворушлива та романтична історія принцеси Ярмилки, написана за мотивами народних казок чеським драматургом Ладиславом Дворським, відтворена в стилі «фолк» у музичній виставі лялькового театру.

 

Let My People Go. Песах

  • Коли - неділя 25 березня з 12:00 по 14:00
  • Де - креативний простір Артинов

Тематичне святкування Песаха в джаз-стилі (дрес-код: метелики, краватки, капелюхи, підтяжки вітається). Традиційні хороводи, пісні і нові знайомства чекають кожного, хто зануриться в атмосферу цього цього свята!

Перший раз чуєш? Приходь і дізнаєшся!

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • 777

    мда,негусто з подіями у Вінниці.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах Від читача 18:21 Благодійний проєкт "Толока в стилі джаз" 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up