Крім Кириченка, звільнили ще трьох вінничан. Що відомо про полонених?

Крім Кириченка, звільнили ще трьох вінничан. Що відомо про полонених?

Четверо вінничан разом з 69 українцями вчора, 27 грудня 2017 року,  звільнили з полону "Л/ДНР".

Українці незаконно утримувалися у полоні бойовиків. 73 полонених обміняли на 233 злочинців, які підозрюються у тероризмі. Серед звільнених – троє вінничан, повідомляє "Депо"

Що відомо про героїв:

Артем Крина – перебував у полоні так званої "ЛНР". В листопаді 2017 року бойовики оприлюднили відео. Українським полоненим дали поговорити телефоном із рідними. Дивіться, як чутливо розмовляв Артем зі своєю коханою:

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

 

Олег Чулга з Тростянецького району Вінницької області утримувався у Макіївській колонії. Бойовики затримали його на початку 2015 року. Чоловіка засудили до 11 років в'язниці у лютому 2016-го.  Його звинуватили в тому, що він передавав СБУ інформацію про пересування військової техніки, дислокацію військових підрозділів тощо. 2 грудня 2016 року Чулга, нібито, дав зізнавальні свідчення.

Розвідник Олексій Кириченко,  який останнім часом мешкав у Харкові, повернувся додому з  полону. Чоловік, який родом з Вінниці, понад три роки чекав на своє звільнення. Вчора, 27 грудня 2017 року, атовець Кириченко разом із ще 72-ма українцями був переданий бойовиками нашій стороні.

Читайте також:

«Два роки полону в «ДНР». Як країна забула про свого бійця Олексія Кириченка».

Валерій Радовець – родом  із Могилів-Подільського району Вінницької області.  44 роки. Сержант 57-ої окремої мотопіхотної бригади  у полоні із весни 2016 року. Бойовики затримали його під Майорськом.  Служив у роті вогневої підтримки мінометного взводу батальйону.

Дивіться відео "День обміну полонених: як це було":

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Alexey Shytov

    А почему "запиарился"?) для президента воюющей страны-это нормально встречать их.

    И да-если бы он промолчал вы бы все равно были бы недовольны

    Oleksandr Stoliarov reply Alexey Shytov

    "Встрєчать" і  піаритися - ето двє большиє разніци. "Зрі в корєнь" (с)
  • Oleksandr Stoliarov

    Головне, що шоколадне *уйло запіарилося
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up