«Красунею України» стала юна вінничанка Діана Багнатова

«Красунею України» стала юна вінничанка Діана Багнатова

Юна вінничанка стала найкрасивішою у рейтингу фотографій у одній із спільнот у мережі. Її вручили спеціальні відзнаки.

Про рейтинг та перемогу нам розповіла мама Діани Олена.

Рейтинг Найкрасивіших Світлин Українок щомісячно і щорічно складає спільнота «Красуня Українка».

Опубліковане у спільноті фото змагається за переможне місце за допомогою голосування. 

Відео дня

Учасниці, які перемогли у щомісячному рейтингу ТОП 10 Найкрасивіших Світлин Українок місяця, потім змагаються у річних рейтингах.

Є дві категорії: дорослі та юні учасниці.

Так, Юною красунею українкою №1 у 2017 році стала вінничанка Діана.

— Переможницею у номінації "ЮНА КРАСУНЯ УКРАЇНКА №1" у Рейтингу Найкрасивіших Світлин Українок 2017 року стала Діана Багнатова, — зазначають організатори.

Дівчинці вручили ексклюзивну статуетку та диплом спільноти.

Фото з дипломом, а також слова подяки від Діани, виклала у мережу мати дівчинки.

— Діаночка досі перебуває у великому захопленні від перемоги в Рейтингу Найкрасивіших Світлин Юних Українок 2017, який організувала FB-спільнота Красуня Українка. Підсумки конкурсу були підведені 1 лютого, а ми ще й досі приймаємо привітання. І дуже приємно, коли вітають незнайомі люди, говорять і пишуть компліменти, підтримують!  За нашу перемогу проголосували понад 1300 людей. І ми дуже вдячні кожному за цей лайк, бо для нашої сім'ї, і для Діаночки зокрема - це стало найбільшою перемогою і досягненням, — зазначає мама Діани Олена.

Жінка зазначає, що шлях до перемоги був досить довгим, адже фото вони подали у червні 2017 року.

Спочатку воно перемогло у ТОП 10 Найкрасивішщих Світлин Українок Червня. Це і дало можливість позмагатися у річному рейтингу ТОП 12 Найкрасивіших Світлин Юних Українок 2017.

— Діаночка першою в Україні здобула звання "Юна Красуня Українка 2017". Великою несподіванкою стало ще й те, що організатори рейтингу, окрім диплому переможниці, приготували ексклюзивну статуетку. Це жіноча фігура, яка високо над головою тримає трояндовий вінок - символ жіночої краси і перемоги. Тепер ця статуетка слугує для нас символом майбутніх здобутків. Адже Діаночка дуже творча дівчинка і прагне розвиватися, — додає Олена.

А ось так виглядають подарунки:

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up