Концерт Cheev у Вінниці! Feride Plaza, 10.12 о 19:00 (новини компаній)

Концерт Cheev у Вінниці! Feride Plaza, 10.12 о 19:00 (новини компаній)

CHEEV або Владислав Чижиков. Ви 100% зможете заспівати приспів його хіта «Гарно так», якщо ви є активним користувачем соц. мереж. Його треки підкорюють український Тік Ток, а мальовничість відео змушує затримувати подих. 

Владислав почав свій шлях до підкорення сердець українських слухачів з проектів «Х-Фактор» та «Голос Країни», записував кавери на пісні українських артистів і був автором відомої пісні «Помилки»  Анни Трінчер. 

2022 рік став ключовим для Владислава на шляху до його всеукраїнського визнання. Саме в цьому році кліп на пісню «Гарно так» підкорив українські тренди YouTube з 7 мільйонами переглядів і зайняв другу сходинку в чарті топ-100 Apple Music Ukraine. 

На даний момент артист має 3 кліпи з мільйонними переглядами і повноцінний альбом «Drama». 

Саме тому ми пропонуємо почати зиму з палкого вечору 10 грудня у стінах нічного клубу «Feride Plaza». Вже о 19:00 в цей день ви зможете поринути у всесвіт CHEEV’a і заспівати разом з ним ці неперевершені пісні, які пронизують до глибини душі. Квитки на концерт можна придбати на CONCERT.UA.

Але найголовніша ціль цього вечору полягає у благодійному зборі коштів для вінничанина з полку «АЗОВ», наймолодшого захисника Азовсталі, звільненого з полону, на позивний «Грєнка». Не пропусти цю подію і нагоду допомогти нашому земляку, бо завдяки таким як він ми маємо можливість на таке дозвілля!

keyboard_arrow_up