У Вінниці розробили мобільний додаток для ОСББ. Що в ньому цікавого?

У Вінниці розробили мобільний додаток для ОСББ. Що в ньому цікавого?
  • Компанія, якою керує лідер групи «ТІК» Віктор Бронюк, презентувала мобільний додаток OCBB.UA. Він має стати незамінним помічником у вирішенні питань мешканців багатоповерхівок.

За словами розробників, додаток значно спрощуватиме вирішення усіх питань жителів багатоповерхівок. До прикладу, цим онлайн-інструментом можна буде користуватися як меседжером для обговорень між мешканцями, так і платформою з доступом до документації, вартості тарифів, фінансових звітів тощо. Це буде значно економити час.

− Давайте не будемо чекати, поки прийде добрий дядько чи тітка, які вирішуватимуть наші проблеми. Зміни потрібно починати з себе, − говорить Віктор Бронюк. − OCBB.UA − це приклад успішного втілення в життя важливого соціального проекту.

Відео дня

Наразі у додатку функціонує п’ять розділів:

«Мій будинок» − детальна інформація щпдо будинку − від технічної характеристики, тарифів і всієї документації до фінансових звітів і списку боржників.

«Події будинку» − онлайн-голосування, актуальні обговорення та оголошення.

«Спілкування» − чат для обговорення будь-яких проблем між сусідами.

«Куплю/продам» − оголошення про різноманітні послуги.

«Афіша» − інформація про публічні події міста, афіші закладів культури, оголошення про спортивні та інші події.

Додатком вже користуються у понад п'яти десяти будинках нашого міста. Незабаром географія буде розширена територією всієї країни.

Більш детально ознайомитися з інструментом можна тут


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Андрій

    Чат у телеграм значно зручніше
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up