Коли «Берегині у погонах» змінили однострої на вечірні сукні, зал «вибухнув» оплесками

Коли «Берегині у погонах» змінили однострої на вечірні сукні, зал «вибухнув» оплесками
У цивільному вбранні учасниць конкурсу «Берегині у погонах-2020» було не упізнати
  • Двоє вінничанок вибороли престижні титули у конкурсі серед жінок військових медиків «Берегиня у погонах-2020».
  • Де і як відбувалися змагання? Хто першим привітав земляків з перемогою?

Молодший сержант Юлія Огородник здобула званням першої віце-міс конкурсу «Берегиня у погонах-2020». Ще одна вінничанка — капітан медичної служби Олена Миколайчук стала віце-міс конкурсу.

Однією з перших землячок привітала ще одна наша військова — Ольга Бабкіна, головна медична сестра Військово-медичного клінічного центру. Пані Ольга була у складі журі конкурсу.

Напередодні вона переживала ті само відчуття, що й «Бергині у погонах». До учасників журі Бабкіна приєдналася після повернення з Києва. Вона брала участь в іншому конкурсі жінок військових медиків «Краща медсестра України» і перемогла у номінації «Краща медсестра милосердя Збройних сил України».

Відео дня

За інформацією з Фейсбук-сторінки Командування медичних сил, фінал конкурсу «Берегині у погонах-2020» відбувався у Хмільнику на базі військового санаторію.

Серед 11 фіналістів переможцем названо слухачку факультету підготовки військових лікарів Української військово-медичної академії  молодший лейтенант медичної служби Анастасія Гілевич.

Перша віце-міс молодший сержант Юлія Огородник служить у Вінниці у Військово-медичному клінічному центрі, вона медсестра клініки ушкоджень.

Капітан медслужби Олена Миколайчук, віце-міс конкурсу, обіймає посаду начальника медичної служби Центру дальньої радіонавігації.

Ще один титул дістався нашій землячці: «Міс Хмільник» стала лейтенант медичної служби Ольга Савків.

У конкурсі брали участь жінки військові медики, лікарі і медсестри, з різних регіонів України.

Як зазначено у повідомленні про конкурс, фіналісти демонстрували не тільки свої професійні уміння. Треба було показати фізичну підготовку ,силу і витривалість так необхідні для роботи.

Вони підготували відео презентації на тему: «Моя професія  військовий медик». В умовах змагань передбачено показати свої творчі здібності. Тому зі сцени читали вірші, виконували пісні…

Справжніми овація «вибухнув» зал, коли фіналістки вийшли на церемонію нагородження. Кожна одягла вечірню сукню.  

У цивільному вбранні їх було не упізнати — учасниці вразили своє красою, за що отримали у нагороду щирі оплески глядачів. Відтак почалося представлення переможців і їх нагородження.

До речі, без нагород не залишилася жодна з фіналісток. Крім трьох перших місць, журі удостоїло учасниць ще низкою титулів, зокрема, «Міс професійність», «Міс глядацьких симпатій», «Міс грація», «Міс фото», «Міс чарівна усмішка»…

З перемогою вас, «Берегині…»! З прийдешніми Новорічно-Різдвяними святами і нинішнім днем Святого Миколая!

Нагадаємо, у 2018 на конкурсі «Берегині у погонах» перемогла вінничанка старший солдат Світлана Кривіцька, медична сестра відділення лікарсько-льотної експертизи Військово-медичного клінічного центру. Ще одна наша землячка у тому році виборола титул «Міс грація». Це – старший солдат Юлія Гуцол.


Читайте також:

15 поїздок на війну. Вінничанка — краща «Сестра милосердя» українського війська

«Що нам робити з Санею? Не може оформити інвалідність». Продовження історії бійця-безхатька

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення 12:30 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up