«Застряг у текстурах»: на Замостянській завалилася вантажівка

«Застряг у текстурах»: на Замостянській завалилася вантажівка
  • Відео та фото з місця події опублікували в соцмережах.
  • У поліції та рятувальній службі кажуть, що викликів про цей інцидент не надходило.

У водійській телеграм-спільноті о 15:50 з’явилося відео, в якому видно, що вантажівка перекинулася на Замостянській. Ця вулиця реконструюється. Інцидент стався неподалік «Прозорого офісу», біля банку.

«Застряг у текстурах», «Камаз приліг відпочити»: так коментували фото з місця аварії користувачі instagram.

Відео дня
Фото: dtp.vinnytsia

У прес-службах патрульної поліції та служби з надзвичайних ситуацій сказали, що викликів до про цей випадок не надходило. Незабаром у соцмережах з’явилися фото, на яких видно, що вантажівку піднімає кран.

Фото: ДКВ ДТП/ЗАТОРИ ВІННИЦІ

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Viktor Hryhoruk

    Дегенерати...
  • Игорь Кислуха

    Вчора уже працював "камазик"
  • Андрей Авазов

    Днем раньше этот камаз провалился передним колесом в яму где выкорчевали дерево. А сегодня видел Ка аз опять в бою , працюэ.
  • Порошок

    Давно пора це есерівське лайно в утиль здати

    Pavlishin Sergey reply Порошок

    і на возах кіньми возити

    Поpошок reply Pavlishin Sergey

    Чоловіче, я розумію що у тебе почуття до свого смарагдового ВАЗеліну 2107. Але коптячим, пердячим відрам і бляхам давно пора в утиль, вони тільки знищують навколишнє середовище.

    Сергей Сторожук reply Поpошок

    пАрАшик - купи, поміняй. Язиком всі можуть
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах Від читача 18:21 Благодійний проєкт "Толока в стилі джаз" 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up