Kalinovskiy Machine Bulding Plant. Ми працюємо для вас! (Новини компаній)

Kalinovskiy Machine Bulding Plant. Ми працюємо для вас! (Новини компаній)

Традиційно в четверту неділю вересня в Україні святкують День машинобудівника. Це свято завітає і в місто Калинівку, де вже понад 84 роки працює один із лідерів машинобудівної галузі Вінниччини – ПрАТ «Калинівський машзавод». Підприємство спеціалізується на виготовленні та інсталяції обладнання для харчової та переробної промисловості з оптимальним співвідношенням ціни та якості, яке відповідає світовим стандартам.

Для підприємств цукрової промисловості виготовляються механічні та електричні кагатоукладачі різних модифікацій та запасні частини до них; для зерноприймальних пунктів – автомобілерозвантажувачі РАГ-65 вантажопід'ємністю до 80 тонн; для молокопереробних заводів – установки сушильні розпилювальні DrySys®, вакуум-випарні установки EvaSys®, пастеризатори PasSys®, установки автоматичної СІР-мийки CleanSys®, кристалізатори CrySys®, вакуум-охолоджувачі, теплогенератори HeatSys®; для хлібних заводів – хлібопекарські печі. Географія постачання продукції охоплює країни східної Європи та Азії. 

Ємності з  нержавіючої сталі TankSys®

Одним з напрямків діяльності ПрАТ «Калинівський машзавод» є розробка, виготовлення та монтаж ємностей TankSys® з нержавіючої сталі об’ємом до 150 м3 та резервуарів різного призначення. 

Монтаж ємності V=100м3

Завдяки багаторічному досвіду, наполегливій праці, набутій майстерності, знанням та умінням працівників, постійному оновленню устаткування, продукція підприємства відповідає найвищим вимогам споживачів і стандарту ІSO 9001:2015, що дозволяє нарощувати експортний потенціал та займати гідне місце серед провідних підприємств машинобудування.

Усвідомлюючи соціальну відповідальність бізнесу за якість життя працівників, покращено соціально-побутові умови праці, зроблено більш відкритим доступ до професійної освіти та отримання першого досвіду молодими фахівцями.

Підприємство допомагає закладам охорони здоров’я, освіти, територіальним громадам, військовим частинам Калинівського району. 

Нам дійсно важливо, щоб наш успіх сприяв процвітанню Калинівщини, Вінниччини та єдиної України. 

Вітаємо зі святом - Днем машинобудівника!!!

З найкращими побажаннями акціонери, керівництво та колектив ПрАТ «Калинівський машзавод».

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up