Ігор Ткачук третій рік поспіль став лауреатом «Народного визнання – 2018» (Прес-служба ОФ ДП АМПУ)

Ігор Ткачук третій рік поспіль став лауреатом «Народного визнання – 2018» (Прес-служба ОФ ДП АМПУ)

Ігор Ткачук став переможцем Рейтингу популярності людей та подій Півдня України «Народне визнання – 2018», який проводять в Одесі 18-ий рік поспіль. Керівник Одеської філії державного підприємства «Адміністрація морських портів України» отримав відзнаку в номінації «Керівник року».

Ігор Віталійович не вперше стає переможцем подібних конкурсів. Зокрема, два роки поспіль він був лауреатом рейтингу популярності «Народне визнання» та «100 найвпливовіших одеситів».

Церемонія нагородження традиційно розпочалася з процедури погашення унікальної поштової марки - символу рейтингу.  Далі  організатори оголосили лауреатів, розповідаючи про їх досягнення. Загалом відзнаки переможців відзначили у 27 номінаціях. На сцену вийшли батьки моряків, які проявили відвагу у Керченській протоці, боєць АТО, видатні юристи, керівники підприємств та спортсмени.

Ігор Ткачук, отримавши почесну нагороду зауважив, що державне підприємство, яке він очолює, відзначили не вперше. Він наголосив, що пріоритетними напрямками в його роботі є розвиток підприємства шляхом впровадження кращого вітчизняного та  закордонного досвіду.  

— Під час церемонії нагородження відзнаки отримали люди, які зробили суттєвий внесок у розвиток Одещини. На сцену піднімались видатні юристи, керівники державних підприємств та діти, - зауважив Ігор Ткачук. - Одними з лауреатів стали Володимир Сорока та Андрій Ейдер – моряки, які проявили відвагу у Керченській протоці Отримати визнання і бути в одному рейтингу разом з такими людей для мене велика честь. 

За словами керівника підприємства, перемога в рейтингу свідчить про довіру до нього, як керівника та підтримку його підходу до роботи. 

— Спільними зусиллями ми розвиваємо державне підприємство та крок за кроком створюємо нову інфраструктуру. Вдячний нашим партнерам за співпрацю і довіру. Кожна відзнака – це стимул йти вперед, розвиватися. З гордістю можу сказати, що сьогодні в нас працює єдина команда однодумців. Люди чітко виконують поставлені завдання й роблять свій щоденний вклад у розвиток підприємства. І я твердо переконаний, що ті успіхи, яких нам вдалось досягти це лише початок.

Цього вечора свої відзнаки також отримали переможці рейтингу у таких номінаціях: «За вірність військовому обов'язку», «На сторожі закону», «За мужність і героїзм», «Майбутнє Одеси», «Спортивна слава Одеси», «За вагомий внесок у розвиток сфери медичних послуг» та інші. 

Зазначимо, ініціатором проведення Рейтингу популярності «Народне визнання» є компанія «Південноукраїнський Медіа Холдинг», до складу якого входять одеські редакції газет «Аргументи і факти в Україні», «КП в Україні», «Наше місто», журнали «Фаворит Успіху», «Теленеделя» та інші видання.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up