Хлопчик посварився з мамою та пішов вночі з дому. Матір навіть не шукала сина

Хлопчик посварився з мамою та пішов вночі з дому. Матір навіть не шукала сина
  • Вчора, ​​​​​​​14 травня, близько третьої години ночі в місті Бар біля магазину чоловік побачив дитину. Він привіз хлопчика до відділення поліції та передав поліцейським. Матір не шукала сина та до поліції не зверталась.

Під час спілкування з поліцейськими хлопчик надавав неправдиві відомості про себе, своїх батьків та місце приживання.

— Лише вранці, близько сьомої години, ювенальні поліцейські встановили навчальний заклад, у якому навчається школяр та, отримавши інформацію від вчительки, розшукали його матір, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня

Жінка розповіла, що напередодні її викликали до школи через незадовільну поведінку сина. Прийшовши додому, мати насварила хлопчика, після чого, близько 16 години він пішов з дому. 

— Попри те, що  дитини було вдома вночі, його матір до поліції не звернулась, самотужки теж його не шукала. Поліцейським жінка пояснила, що син раніше вже неодноразово йшов з дому та завжди повертався. Відтак вона вирішила дочекатися, — розповідають у поліції.

Жінка виховує двох дітей, батько яких працює за кордоном.

З хлопчиком поліцейські провели профілактичну бесіду, пояснивши про небезпечність такої поведінки.

— За неналежне виконання обов’язків щодо виховання сина на матір неповнолітнього поліцейські склали адміністративний протокол за ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Невиконання батьками чи особами, що їх заміняють, обов’язків по вихованню дітей». За таке правопорушення передбачено штраф до 1700 гривень, — зазначають слідчі.

Читайте  також:

На Вишеньці бандити з «Лексуcу» били ногами вінничан, які лежали на землі (ВІДЕО)

Перекриття дороги та перевірка документів. СБУ попереджує про навчання

Учаснику ООС потрібна операція за 100 тисяч гривень. Родина благає про допомогу

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Pravdorub

    Маму нагнули раком в школі за поведінку сина, мама нагнула раком вдома сина, син втік, маму знову нагнули раком, таще й впаяли 1700 грн штрафу, за неналежне виховання сина. Хтось щось може пояснити що відбувається в цьому круговороті абсурду. Як на мій погляд, то як раз таки школа відповідає за належне виховання сина, поки батьки вимушені працювати, щоб забезпечити сина всім необхідним. Для чого тоді взагалі така школа, яка не виховує, та щей постійно бабло з батьків вибиває, на бескінечні штори та вікна

    Artem Snic reply Pravdorub

    Как мама чадо воспитала, так оно себя и ведёт в школе, дома, на улицу, и никакой учитель этого не изменит. Мало что ли видео в интернете как с кулаками мелкие ублюдки на учителей кидаются? Полностью оправданный штраф, но парня это не изменит, будет продолжать и дальше себя так вести. Возраст не маленький, поздно уже кричать и бить.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up