Готова програма Вінницького бізнес форуму

Готова програма Вінницького бізнес форуму
  • Вінницький бізнес форум  – друга наймасштабніша у Вінниці конференція для бізнесу
  • Цьогоріч вона присвячена інтернет-маркетингу та просуванню бізнесу в digital-епоху
  • Своїм досвідом поділяться 12 спеціалістів-практиків, керівники успішних вінницьких компаній та маркетологи міжнародного рівня.

Конференція відбудеться 12 жовтня 2017, з 11:00 до 18:00 год в залі Вінницької Філармонії. Детальніше — на сайті bizforum.vn.ua

Конференція проходитиме в 3х секціях:

  • Тренди інтернет-користування та їх значення для бізнесу, погляд у майбутнє
  • Практичні інструменти інтернет-маркетингу
  • Досвід вінницьких підприємців

 

Відео дня

Які власне спікери та теми нас чекають?

Зовсім скоро чекаємо на зустріч та цікаве спілкування у Вінниці із 12 (!) спікерами. Це буде мікс глибокої експертизи від великих міжнародних компаній та нашого вінницького досвіду.

Отож 12 жовтня виступлять:

  • Анна Шахдинарян, керівник проекту інтернет-досліджень CMeter, компанія TNS в Україні:«Інтернет-аудиторія України, особливості поведінки, використання пристроїв, розвиток ринку E-commerce»
  • Іван Портной, керівник маркетплейсів Prom (Україна), Satu.kz (Казахстан) і Deal.by (Білорусь)
  • Олег Дурицький, менеджер проектів WebPromo: «Шляхи збільшення продажів за рахунок виходу в он-лайн. Кейс компанії Hormann Ukraine»
  • Олександр Плуток, Head of SMB Sales, Netpeak: «Просування бізнесу, а не сайту: чим відрізняється SEO минулого від SEO справжнього»

 

  • Павло Флейшер, директор з розвитку Binotel та Олег Горобець, директор RIA Media: «Як ми рахували кількість дзвінків із довідки top20.ua і які відкриття зробили про споживачів, маркетинг та телефонний сервіс по-вінницьки»
  • Михайло Ганчук, CEO ТОВ «ПромАвтоматика Вінниця»: «Практичний досвід запуску і розвитку інтернет магазину, працюючи до цього тільки в офлайн (12 магазинів)»

 

  • Андріан Данилюк, директор міжнародної транспортно-логістичної компанії Post Union: «Оптимізація переваг без збільшення затрат: на прикладі спроб і помилок компанії Post Union» (вінницька компанія, що працює на міжнародних ринках)
  • Віталій Погосян, Директор департаменту економіки та інвестицій ВМР: Презентація Вінницького інноваційного технологічного парку
  • Андрій Рибачок, Ірина Пишна, тур-клуб «Бідняжка»: «Як ми зібрали в соц-мережах найбільшу спільноту любителів подорожей»
  • Євгеній Ціо, директор студії дизайну Orange Studio: «Складності контекстної реклами для бізнесу з високим середнім чеком»
  • Костюк Наталія, директор агентства комплексного маркетингу Mabolo
  • AIDA: «4 кейси на 4-х етапах воронки продаж»

 

Вартість реєстрації – 700 грн.

Реєструйтесь на сайті  -  http://bizforum.vn.ua/ або за телефоном 097 496 06 86 (Андрій)

 

Організатор:

RIA Media, найбільша регіональна медіа-група за підтримки інтелектуального партнера КМБШ та спілки підприємців «Стіна».

 

Офіційний партнер форуму:

Post Union — служба доставки із США, Китаю, Німеччини, Іспанії, Польщі —заснована вінничанином і працює в Україні та Росії.

 

Партнери форуму:

Агенція інтернет-маркетингу Mabolo  — цифровий маркетиг, аналітика, дизайн і розробка Web-проектів, просування та інші послуги в одному місці.

IRIS-agency — агенція SMM-маркетингу

Артинов — коворкінг та школа програмування

Винний дім Гігінеішвілі — смачне вино заключного фуршету

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up