Овнам — приплив енергії, а Левам — приємні враження. Гороскоп на 23-29 листопада

Овнам — приплив енергії, а Левам — приємні враження. Гороскоп на 23-29 листопада
  • Наступний тиждень буде спокійним. Успішними будуть будь-які починання та очікується приплив енергії. Такий прогноз дає на YouTube-каналі астрологиня Марина Скаді. 

ОВЕН

Ви відчуєте приплив життєвої енергії, можете здивувати оточення своєю рішучістю. Ваші вчинки справляють враження на людей, ви багато чого можете досягти, навіть більше, ніж за попередніх два місяці. Сміливо захищайте свої принципи і рухайтеся вперед, у вас все вийде.

Ви цілком здатні й готові впоратися з усім, що вас очікує, але ваші вчинки можуть призвести до перевтоми і травм. Також, можете дратувати усіх яскравим, могутнім виявом своїх індивідуальних здібностей, можлива заздрість з їхнього боку. Тому дбайливо витрачайте свої ресурси, не варто турбуватися через дрібниці.

ТЕЛЕЦЬ

Ви можете відчути тиск з боку інших людей. Є величезна потреба проявити себе, свої таланти і здібності, але часто-густо виникають перешкоди, нерозуміння з боку партнерів, коханої людини. Підкреслена демонстрація розкоші, як компенсація неможливості проявити себе, може викликати агресію оточення.

Відео дня

Вас також можуть дратувати інші люди через їхні рішучі зусилля справити на вас враження. У ці дні почуття краси буде особливе, з похмурим відтінком. Витонченість і елегантність може змінитися драматичним виразом своїх почуттів і емоцій.

БЛИЗНЮКИ

Вам забезпечений творчий злет, якщо ви прагнете до самостійних дій, демонстрації своїх талантів і можливостей. Жага діяльності, щедрість, життєрадісність, вміння зарядити інших енергією, оптимізмом, обов'язково призведуть до успіху. Найскладніші та болючі питання вирішуються легко й радісно.

Впевненість у своїх силах і приголомшлива самовіддача сприятимуть вашому просуванню. Сприятливий період для бізнесу, початку нових проєктів. Ви зможете подолати деякі перешкоди й перепони, чого не виходило зробити протягом попереднього місяця. Хороший період для укладення угод, реорганізації виробництва.

РАК

Цей період підходить також для початку нової підприємницької діяльності, вирішення юридичних питань. Та водночас, уникайте оптимістичної оцінки стану своїх справ, а також екстравагантності у витратах і покупках. Вам може бути запропонована угода, що вразить вас своїм розмахом, але надалі ви через це понесете збитки.

Також, завдяки привабливості й особистій чарівності, ви можете розраховувати на матеріальну допомогу, на ідейну підтримку начальника, впливових осіб і покровителів, особливо серед представників протилежної статі. Не виключений службовий роман.

ЛЕВ

Отримайте багато приємних вражень, у професійній діяльності все складається найкращим для вас чином. Ви почуватиметеся впевненіше і будете переконані, що ваші зусилля не пропадуть даремно. У свою чергу, ця позиція приверне до вас людей і успіх, якого ви домагаєтеся.

Самореклама виявиться дуже ефективною, як і спроби повернути собі на користь чужі зусилля, допомогу інших людей. Крім того, ваша діяльність отримає визнання або допоможе вам досягти впливу. Головний запобіжний захід — не сприймати надто багато як належне і не ставати надмірно самовпевненими.

ДІВА

Сприятливий період для залагодження суспільних і фінансових справ. Період підходить для залучення уваги до своїх справ впливових осіб. Від них можна чекати розуміння, допомоги та підтримки, зокрема матеріальної. Ваш оптимізм дозволить вам оптимально вирішити багато виробничих і комерційних проблем.

Вдало складаються ділові відносини з представниками протилежної статі. Період сприятливий для візитів до начальства, для відвідування офіційних інстанцій. Хороший час для службових і творчих відряджень, укладення угод, підписання контрактів і інших важливих паперів.

ТЕРЕЗИ

Роботою та іншими фізичними діями найкраще займатися поодинці. Стан нервовості, викликаний багатьма причинами, може вибити вас з колії. Також слід дотримуватися обережності в спілкуванні з незнайомими людьми. Вагітні повинні уважно поставитися до обсягу споживаних рідин.

З'являється схильність до самообману, тому зав'язані у ці дні романтичні відносини, попри гадану гармонію, надалі принесуть розчарування. Можливе виникнення таємної пристрасті й обману в особистих чи ділових відносинах. Складно досягти гармонійної співпраці або прийти до компромісу.

СКОРПІОН

Особисті взаємини заплутуються, та якщо ви відвернетеся від любовних справ і спрямуєте свою увагу в ділову сферу, то здійсните необхідні трансформації у вашому оточенні. Ви зможете трансформувати задовільну для вас ситуацію за допомогою слова, впливати на оточення, направити інтереси і розумову діяльність колективу на матеріальну сферу й досягнення.

Для творчих особистостей, тиждень принесе можливості для втілення своїх задумів, для гармонійного самовираження. Ваші думки набувають досконалої форми, відбувається реалізація планів, діяльність стає затребуваною.

СТРІЛЕЦЬ

Зростає життєва сила, опір різним захворюванням. Ви зможете подолати деякі перешкоди, ясно побачити перспективи. Робота з документами, можливо, принесе клопоти, але завершиться вдало. Для успішної співпраці, особливого значення набуває вироблення загальних критеріїв з партнерами та союзниками.

Хороший період для укладення угод, відкриття нового підприємства або реорганізації виробництва. Вдалими виявляться ділові візити, звернення до влади, в офіційні структури, ви також відчуєте підтримку співробітників. Використовуйте цей період також для планування, нарад, відповідальних виступів.

КОЗЕРІГ

Ваша активність зростає, і це привертає до вас партнерів протилежної статі. Хороший період для пояснень, заручин, одруження, але тільки якщо впевнені в своїх почуттях. Зростає творчий підйом, оптимізм і життєдіяльність, що суттєво допоможе за необхідності вирішення справ у цей період.

Сприятливий час для початку нових проєктів, реалізації творчих задумів, відкриття підприємств, а також для досягнення більш високого суспільного становища. У житті відбуваються важливі зміни, та якщо вдасться їх проаналізувати, можна зробити гарну закладку на тривалий період.

ВОДОЛІЙ

Період сприятливий для любовних відносин, але в діловій сфері виникають складності. Виконання планів краще відкласти, не давайте необдуманих обіцянок. Можливі виробничі суперечки, непорозуміння, особливо з партнерами й співробітниками протилежної статі. Великий вплив робить на вас колективна думка, групова робота, співпраця.

Виникають принципові розбіжності з колегами й однодумцями. Тому вам слід дохідливо і тактовно роз'яснити свою позицію, даючи при цьому зрозуміти оточенню, що вони мають право мати власну думку. Крім того, в цей період з'являється схильність до непотрібної розтрати грошових коштів.

РИБИ

Хороший період для проведення офіційних зустрічей, розмов зі спонсорами, урочистих прийомів. Підходить для початку нової роботи, поїздок, набуття нових знань. Ловіть випадок, дійте — і вам усміхнеться фортуна. Ідеї та інформація, які ви використовуєте, і діяльність, в якій ви братимете участь, спричинять швидкий прогрес.

Вам допоможуть у цьому емоційна стриманість і відсутність токсичних людей в оточенні. Можливо, з деякими партнерами відносини закінчаться, але завдяки цьому у ваше життя прийдуть нові люди. Підвищиться ваша самооцінка, навколишні подивляться на вас інакше — з вигіднішого для вас боку.

Джерело: tsn.ua

 

Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 21 листопада, які ви могли пропустити

За тиждень на ГРВІ захворіло понад сім тисяч вінничан, сотню госпіталізували

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up