Свято приурочене до міжнародного Дня кулінара.
«Приготування їжі — унікальний процес. Поєднання всіх елементів — це ціла симфонія», — так розповідають про готування у самому навчальному закладі. Сьогодні там поєднували різноманітні фрукти, банани, апельсини, ківі, з куркою, шоколадом та морозивом.
Наостанок учні приготували величезний фруктовий торт у вигляді сови.
Презентації страв підкріплювали піснями, танцями, вікториною та смішними сценками.
Директор навчального закладу Олег Савлук каже, що його учні набираються майстерності швидко і на третьому курсі вже мають високі кваліфікації. А ще допомагають нашим захисникам на передовій — за минулий рік тільки вареників відправили бійцям аж 14 тисяч штук.
Дивіться відео та фото з якравого, теплого та смачного дійства:
Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.
№ 16 від 17 квітня 2024
Читати номер