ФОТО ДНЯ. Вінницькі дорожники миють зупинки громадського транспорту та чистять дороги

ФОТО ДНЯ. Вінницькі дорожники миють зупинки громадського транспорту та чистять дороги
  • У Вінниці дорожні служби миють павільйони для очікування громадського транспорту.
  • Також прибирають території зупинок та навколо, метуть дорожнє покриття. 
  • За десять днів зібрали понад 500 тонн вуличного змету.

— У Вінницькій міській територіальній громаді вже десять днів тривають роботи з міжсезонного прибирання, — розповідають в міськраді. — Працівники комунального підприємства «Шляхове управління» прибирають бруд, що назбирався за зиму вздовж тротуарів та на дорогах міста. А 24 березня почали мити посадкові павільйони громадського транспорту та урни біля них.

Щороку навесні, як тільки дозволяє погода, працівники КП «Шляхове управління» розпочинають міжсезонне прибирання вулично-шляхової мережі Вінниці. Наразі проводиться ручне прибирання та з допомогою спеціалізованої техніки.

— За десять днів роботи ми зібрали та вивезли понад 500 тонн вуличного змету. Вже прибрали майже 70% магістральних вулиць Вінниці — Соборна, Данила Нечая, Пирогова, Хмельницьке шосе та інші, — каже начальник КП «Вінницьке шляхове управління» Володимир Чорновол. — До прибирання ми залучили 60 працівників нашого підприємства. Вони наводять лад біля зупинок громадського транспорту, тротуарів та острівців безпеки. Крім того, працює 12 одиниць спецтехніки, три з них — це вакуумно-підмітальні машини.

Відео дня

Володимир Чорновол додає, що учора робітники «Шляхового управління» розпочали миття павільйонів для очікування громадського транспорту та урн поряд з ними.


Читайте також:

Аварія на Данила Нечая. Водій напився і всівся за кермо

Життя завжди перемагає. У війну і одружуються, і дітки народжуються

Дозвілля для переселенців. Де прогулятися, що відвідати і скуштувати у Вінниці?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Юрий Демчук

    20 хвилин, чому не можливо завантажити фото на ваш пост?
  • Юрий Демчук

    Те що прибирають, миють це все дуже добре, але  в Вінниці є вулиця Князів Коріатовичів,яка після зливи перетворюється в озеро.Вся вода з центру міста стікається туди,а для витоку в річку ,мабуть замалий зливний колектор.Потрібно щось перебудовувати та змінювати.Всі все бачать,ЗМІ викладають фото після зливи,але нічого не міняється.
  • Маічка Падалко

    Нє. Нє. А в нас сільскі соски немиють. За 2 зупинки 6 косарів в місяць мають. Навіть бички з села неприїдуть, непідметуть. Але що ж. Головне що роботи за паї придбали. На одну морду 6-8 паїв. То куди вже ті гроші пхати ....
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    ❗️ Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vn20minut

keyboard_arrow_up