«Фахівці все перевірять»: відповіли на чергову петицію про перехід на «Урожаї»

«Фахівці все перевірять»: відповіли на чергову петицію про перехід на «Урожаї»
Фото з архіву «20хвилин»
  • Стан підземного переходу на «Урожаї» хвилює городян: укотре була подана петиція, автор якої пропонував усунути сморід та бруд з переходу.
  • Мерія відповіла на звернення: чиновники провели профілактичну бесіду з орендарями переходу та надіслали петицію до «ревізорів».

У кінці листопада Андрій Гайдай написав петицію до міськради та мера Вінниці Сергія Моргунова з пропозицією — «усунення смороду та бруду із підземного переходу біля ринку «Урожай».

«Проблема забруднення атмосферного повітря та жалюгідні санітарно-гігієнічні умови в підземному пішохідному переході — у межах прямої відповідальності Вінницького міського голови та виконавчого комітету, — йшлося в петиції. —  Просимо міського голову та виконком вирішити дане питання та врегулювати питання викидів продуктів діяльності закладів [у переході] шляхом дотримання законодавства установами чи припиненням їх діяльності».

І 17 грудня мерія дала відповідь. З тексту виходить, що міська влада не несе відповідальність за приватні підприємства, і тим паче, за викиди останніх у повітря.

Відео дня

Утім, чиновники з департаменту адмінпослуг поспілкувалися з керівником ТВ ТОВ «Південний Буг» (орендар переходу) і ознайомили з вимогами петиції Гайдая та висловлено «прохання щодо проведення заходів, направлених на покращення роботи закладів, розташованих у підземному переході».

А ще — надіслали листа до Держпродспоживслужби з проханням провести перевірку санітарних норм у закладах фаст-фуду, що розташовані в підземному переході на «Урожаї».

Повний текст відповіді з підписом заступника мера Сергія Тимощука можна подивитися за цим посиланням.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Олексій

    Ще жодна петиція нічого не вирішила і не змінила. Марний сервіс.
  • Орест Лютий

    Треба з одного входу поставити надпотужний вентилятор діаметром 6 м. хай витягує або нагнітає повітря, щоб ті пиріжки чи шаурма вилітали як корок з пляшки.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up