«Є ще бажаючі рейдерити?» Що зробив Аваков після затримання «тітушок» у Теплику?

«Є ще бажаючі рейдерити?» Що зробив Аваков після затримання «тітушок» у Теплику?

•Суд взяв під варту усіх 45 затриманих бандитів у селі Метанівка Теплицького району

•Вилучено понад 20 одиниць зброї, з якою вони намагалися захопити власність місцевих селян

•Після арешту рейдерів Арсен Аваков зробив повідомлення у Фейсбуці. Про що?

– У Вінницькій області банда «тітушок» намагалася зі зброєю в руках захопити сільгосппідприємство, – написав міністр МВС. – Спецназ поліції, прибувши на місце, діяв чітко – обеззброїв бандитів, надягнув кайданки на руки і поклав обличчям до землі. Тієї землі, яку вони хотіли захопити.

Всі члени банди затримані. Суд взяв усіх під варту на строк два місяці без права внесення застави.

Далі Аваков повідомив: «Це наша нова жорстка лінія! Інструкція надіслана у всі відділення Національної поліції».

Відео дня

– Є ще бажаючі рейдерити, демонструвати «тітушичні» м’язи і зброю, присвоюючи собі право на насильство? – запитує міністр. – Тоді ми йдемо до вас.

Щоправда, міністр трохи помилився у цифрах арештованих. Він називає 42 особи. Насправді Вінницький міський суд прийняв рішення про взяття під варту 45 бандитів. Беручи до уваги значну кількість підозрюваних, справу розглядали одразу у декількох залах засідань.

Журналіст «20 хвилин» цікавився у місцевих жителів, які захищалися від нападу бандитів, про одного з тих, хто приїхав на місце нападу разом з «тітушками». Йдеться про чоловіка, який, за словами співрозмовників, називав себе охоронником підприємства «Теплик-Агро». Як стверджували місцеві, це він наказував озброєним стріляти. Співрозмовник журналіста дослівно навів почуту фразу: «Стріляйте! Я все порішаю…»

– Ми бачили, як його теж затримали разом з іншими бандюками, – повідомив місцевий чоловік, не називаючи свого прізвища. – Що було далі, і де він, нам невідомо.

«20 хвилин»  про конфлікт у Метанівці:

 Обличчям у землю: Відео затримання 40 рейдерів, які стріляли в Метанівці (ФОТО)

«Стріляйте! Я все порішаю…» 20 одиниць зброї застосували «тітушки» під час нападу на селян В поліції повідомили нові подробиці вчорашньої перестрілки в Метанівці (ВІДЕО)

У Вашингтоні Коровія запитали про збройний напад на селян. Що віполвів?

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up