ДП «Електричні системи» - колектив добрих традицій (Новини компаній)

ДП «Електричні системи» - колектив добрих традицій (Новини компаній)

Сьогодні українська вишиванка всюди: без неї не обходиться жодне національне свято, вона є невід’ємним елементом гардеробу бізнес-людей, нею оздоблюють інтер’єр, без вишитого рушника важко уявити будинок справжнього українця. 17 травня, у Міжнародний день вишиванки, цей український національний одяг став окрасою державного підприємства «Електричні системи».

«У це свято ми запропонували працівникам як свідомим громадянам нашої країни абсолютно до простого вчинку – одягнути на роботу вишиванку, - говорить заступник начальника відділу по роботі з персоналом Анжела Шимчук. – Уявіть собі, яке то було яскраве враження, коли ми побачили серед тисячного персоналу, як буяють на тканині візерунки. Тут був справжній виробничий подіум – старовинні вишиванки, вишиті хрестиком та гладдю, бісером, оздоблені рослинним та геометричним орнаментом. Ми організували для працівників фотозону і запропонували відзначити цю красу у фотографіях. На сторінці ДП «Електричні системи» у Facebook оголосили конкурс».

Працівники підприємства із задоволенням підтримали започатковану традицію.

За результатами голосувань у Facebook, переможцями конкурсу стали працівники: І місце – Інна Кривда, ІІ місце - Звенигородська Людмила, ІІІ місце – Артоуз Олена.

Окремою номінацією став приз глядацький симпатій. Усміхнений, життєрадісний Олександр фотографувався з багатьма колегами у своїй старовинній вишиванці, що дісталась йому у спадок від дідів-прадідів. Каже, що під його розмір вишиванку старанно вшивала дружина. Усі фотографії з Олександром отримали численну кількість лайків.

«Люди на роботі мають єднатися, бо ми ніби одна родина, - стверджує Олександр. – Має бути взаємна відвертість між керівництвом та працівниками».

Олександр переконаний, що побудувати майбутнє можна у себе вдома, не шукаючи принад закордонного раю. 

Свою вишиванку Людмила Звенигородська придбала, коли збиралась на традиційне Купальське свято. Відтоді вона стала її талісманом, який цього разу допоміг отримати перемогу.

Багато років пані Людмила була домогосподаркою, зараз працює на «Електричних системах». Стверджує, що працювати нескладно, якщо робота злагоджена.На її думку, стосунки мають будуватися на взаємній повазі.

Олена Артоуз конкурсом цікавилась, її активно підтримали колеги з бригади та друзі.

Фото своє зробила у віночку – що є беззмінним атрибутом української дівчини, символом добробуту та щастя. Олена – у колективі лідер, душа компанії, гумористка і натхненниця. 

Про авторитетність в колективі Інни Кривди, що посіла І місце, годі й казати! На сторінці у Facebook колеги її так і назвали справжньою королевою. 

«Люди – наше головне духовне спадкове багатство, - говорить директор ДП «Електричні системи» Олександр Тіщенко. –Ми хочемо, щоб вони почувалися на роботі комфортно. Тому на підприємстві організували концерт до Дня матері та запросили вихованців й викладачів Вінницької музичної школи №2. Зараз оголосили про наступний конкурс - дитячого малюнка з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. На часі велике свято для усіх – 12 липня День народження компанії. Ми маємо ще безліч ідей, хочемо, щоб люди показали свої таланти в різних сферах. А те, що наші працівники багаті на таланти, я навіть жодних сумнівів не маю!».

Сьогодні у великій родині ДП «Електричні системи» працює більше 1000 осіб, натомість підприємство нарощує потужності та розпочинає абсолютно новий проект – виробництво електричних джгутів для автомобілів S-class, в перспективі колектив планують збільшити до 2500 тисяч осіб. 

Приходьте, пишіть, цікавтесь: вул.Стрілецька, 57 Б (прохідна 45-го заводу), тел. (097) 585 24 94, (063) 228 82 77. 
Анкету можна заповнити на нашому сайті: www.dpes.com.ua.

Не втрачайте можливостей, приєднуйтесь до команди кращих!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up