Допоможіть знайти Галину. Таксист висадив її у Вінниці біля Ельдорадо (ОНОВЛЕНО)

Допоможіть знайти Галину. Таксист висадив її у Вінниці біля Ельдорадо (ОНОВЛЕНО)
  • Пропала 36-річна Галина Петрушка, яка мешкає у Долинському районі Івано-Франкіквської області.
  • Вчора, 24 січня 2019 року, на залізничному вокзалі у Вінниці жінка спіймала таксі та доїхала до Ельдорадо.
  • Сьогодні, 26 січня, жінку знайшли. З нею все добре.

До нас у редакцію звернулися родичі 36-річної Галини Петрушки, мешканки Франківщини.

—  Допоможіть знайти нашу тітку. Чоловік, діти, рідні шукаємо Петрушку Галину Миколаївну. Останній раз її бачили у Вінниці неподалік залізничного вокзалу та "Ельдорадо", —  розказує журналістці «20 хвилин» племінниця Сусанна.

За її словами, тітка має провали в пам’яті.

Відео дня

—  Нам відомо, що вона доїхала до Ельдорадо на таксі. З водієм розрахувалась своїм мобільним телефоном,  тому що забула пін-код картки та у неї не було готівки, — розповідає родичка.

Племінниця зазначає, що про зникнення тітки повідомили у поліцію.

Галина Петрушка була одягнена в червоний в'язаний берет та чорний плащ. За словами дівчини, тітка Галя може то сміятися, плакати, може бути дуже жвавою та говіркою.

Подивіться уважно на фото. Якщо ви десь бачили жінку або знаєте щось про її місцезнаходження, прохання телефонувати на лінію «102».

(ОНОВЛЕНО 26 січня)

—  Хочу подякувати всім, хто відгукнувся допомогти в пошуках Галини!!! Її знайшли завдяки вашій небайдужості та спостережливості. Щиро вдячні, —  зазначає родичка Сусанна.

 

Нагадаємо, неподалік «Dream park» виявили труп чоловіка. Правоохоронці виклали фото одягу та просять впізнати загиблого.

Читайте також:

У Вінниці пропав 31-річний Максим. Допоможіть розшукати (ФОТО)
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Elena Ivanchenko

    Я видела эту женщину 24.01 на Привокзальной, в магазине "Obnova" Еврошоп, время было около 19:00 (закрытие магазина). Обратила внимание, так как она стояла возле охранника магазина (возле кассы) и спросила а что такое книга отзывов и для чего она? Она попросила ручку и захотела ещё там что то написать. Ей сказали что можете в книге и номер свой написать, но она ответила что телефон она потеряла, толи украли.. С виду женщина нормальная, но после странного вопроса я подумала что она немного "интересная". Одета была в синюю куртку до колен. Больше я её не видела. Надеюсь моя информация будет полезной и человек найдётся.
  • Anonymous

    "Вчора, 24 січня 2019 року, на залізничному вокзалі у Вінниці жінка спіймала таксі та доїхала до Ельдорадо." - шановна Ольго, я розумію Вас ,Ваше бажання допомогти, але спробуйте читати матеріал і намагайтесь думати.
    Ельдорадо - напевне це магазин побутової техніки? Так? Їх у Вінниці 3. Найближчий знаходиться через дорогу від залізничного вокзалу. До інших двох потрібно добиратись або таксі або муніціпальним транспортом. Я помятаю про Ваш скандал у магазині з телефоном (проспект Коцюбинського 78). Можливо Ви  пишете саме про цей магазин.  Але читач не має здогадуватись про що думає автор. "Спіймала таксі" - черговий "перл".  На залізничному вокзалі саме водії "ловлять" пасажирів. Ольго, спробуйте читати матеріал який Ви видаєте за журналістику. Чому переважна бідьшість матеріалу від Вас корегується, коментарі які вказають на помилки видаляються, чергове досягнення від редакції 20 хв для Вашого матеріалу це приховати коментарі. Дивно чому пан Вадим  Павлов коментарі вважає читача за дурня, а саме кількість коментарів 17 а переглянути їх не можливо. "Зупинили на трасі: водій «під кайфом» на тягачі перевозив габаритний вантаж"
    Посилання на джерело: https://vn.20minut.ua/DTP/zupinili-na-trasi-vodiy-pid-kayfom-na-tyagachi-perevoziv-gabaritniy-va-10773986.html

  • Karina Kotenko

    Щось дуже знайома.
  • Gerlach

    Розрахувалась моб. телефоном - це значить подарувала його чи що? чи скинула гроші зі свого рахунку на його? І взагалі, Вінниця не така велика, щоб дарувати мобільний телефон за проїзд по місту.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up