Допоможіть чотирирічному Іллюші зробити перші кроки. Проголосуйте в конкурсі

Допоможіть чотирирічному Іллюші зробити перші кроки. Проголосуйте в конкурсі

П’ять хвилин уваги допоможуть вибороти безкоштовний курс реабілітації для маленького Іллюші Рибаченка з Вінниці, який хворіє на ДЦП.

 «Друзі, триває конкурс Центру «Крок за кроком» в якому розігрується місце на дуже необхідний Іллюшці курс реабілітації в січні 2017 року. Вже чотири з половиною років ми кожний день боремось за покращення здоров'я: від народження і до сьогодні Іллюшка пройшов безліч курсів лікування та досить важких операцій... Про це тяжко говорити та писати, але саме зараз з Вашою допомогою ми зможемо наблизитись до перемоги. Перемоги не в конкурсі, перемоги над хворобою, перемоги з такими важкими, але першими кроками», - звертається батько хлопчика Руслан Рибаченко в соціальній мережі ФБ.

Батько вірить, що  чудеса бувають. Він переконується в цьому щоденно.

Редакція «20 хвилин» звертається до читачів з проханням вибороти таке необхідне місце Іллюші на курсі реабілітації. 

Відео дня

Для участі в конкурсі потрібно:

  1. Вступити в групу Центру «Крок за кроком» https://www.facebook.com/cfrkrok (в мережі vk.com також є сторінка Центру «Крок за кроком»).
  2. Поставити «Подобається» під постом про розіграш безкоштовного місця.
  3. Після натиску «Подобається» потрібно зробити репост публікації Центру «Крок за кроком» (поділитись з друзями на своїй сторінці - кнопка "Поділитись") про розіграш місця, вказавши в публікації та коментарях "Я підтримую лікування Іллі Рибаченка, м. Вінниця".

-  Будь-ласка, якщо Ви вже голосували раніше перевірте Ваші вподобайки та репост на свою сторінку з коментарем "Ілля Рибаченко"! З радістю та вдячністю відповім на всі питання (067) 743 42 30, (050) 735 20 35, - зазначає батько.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Степ Артур

    Ссылка на вконтакте - битая
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up