Дочекалась з полону та захворіла: допоможіть врятувати дружину Кириченка

Дочекалась з полону та захворіла: допоможіть врятувати дружину Кириченка
  • Олексій Кириченко родом з Вінниці. Він добровольцем пішов захищати Україну на війну. В зоні АТО розвідник потрапив в полон на довгих три роки і чотири місяці.
  • Кохана дружина Ліля весь час вірита та чекала чоловіка додому.
  • У грудні 2017 року вся Україна зустрічала Героя. Але зараз в сім’ю Олексія неочікувано увірвалася біда — у дружини виявили рак.
  • В соцмережах Олексій Кириченко просить допомогти врятувати жінці життя.

— У полоні Олексія Кириченка постійно били, навіть виводили на розстріл. Він не здався , не зламався, не порушив присягу. Людей з таким стержнем я давно не зустрічала, — пише у ФБ вінничанка Таїсія Гайда.

Зараз Олексій повернувся служити в ЗСУ. Але в їх дім знову прийшла біда.  Цього разу - до коханої дружини, яка весь час чекала та вірила у повернення додому коханого.

— У сім'ї уже зовсім немає часу. У його коханої дружини онкохвороба, пухлина росте а найбільше шансів на успішну операцію на такій стадії є тільки за кордоном, — повідомляє Гайда.

Відео дня

Зараз черга Олексія вірити та підтримати свою Лілю.  Чоловік,  який ще не оговтався від полону, тепер має небагато часу, щоб врятувати дружині життя.

В соцмережах на своїй головній сторінці розвідник виклав номер картки для збору допомоги:

  • №4149629310311360

«Коли люди пересилають гроші, то звук рінгтону мого смартфону нагадує звук крапель. Сліз або дощу… Мені перехоплює подих, викручує спазмом руки та ноги… Хтось поділився своїми ресурсами… Для мене – це краплі, які несуть надію на життя для дуже дорогої моєму серцю людині. Як висловити вам свою вдячність?», —  пише Олексій Кириченко на своїй сторінці у ФБ.

 

Варто нагадати, що розвідник Олексій Кириченко,  який останнім часом мешкав у Харкові, повернувся додому з  полону  27 грудня 2017 року.  Чоловік, який родом з Вінниці, понад три роки чекав на своє звільнення.

Президент України тоді назвав Олексія чоловіком з великим серцем:

Атовець Кириченко разом із ще 72-ма українцями був переданий бойовиками нашій стороні.

Читайте також:

«Два роки полону в «ДНР». Як країна забула про свого бійця Олексія Кириченка».

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Жора

    Пусть боец АТО прочитает книжку, ту которую читает Кужель депутат от БЮТ  в Верховной Раде.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up