Дочекалась з полону та захворіла: допоможіть врятувати дружину Кириченка

Дочекалась з полону та захворіла: допоможіть врятувати дружину Кириченка
  • Олексій Кириченко родом з Вінниці. Він добровольцем пішов захищати Україну на війну. В зоні АТО розвідник потрапив в полон на довгих три роки і чотири місяці.
  • Кохана дружина Ліля весь час вірита та чекала чоловіка додому.
  • У грудні 2017 року вся Україна зустрічала Героя. Але зараз в сім’ю Олексія неочікувано увірвалася біда — у дружини виявили рак.
  • В соцмережах Олексій Кириченко просить допомогти врятувати жінці життя.

— У полоні Олексія Кириченка постійно били, навіть виводили на розстріл. Він не здався , не зламався, не порушив присягу. Людей з таким стержнем я давно не зустрічала, — пише у ФБ вінничанка Таїсія Гайда.

Зараз Олексій повернувся служити в ЗСУ. Але в їх дім знову прийшла біда.  Цього разу - до коханої дружини, яка весь час чекала та вірила у повернення додому коханого.

— У сім'ї уже зовсім немає часу. У його коханої дружини онкохвороба, пухлина росте а найбільше шансів на успішну операцію на такій стадії є тільки за кордоном, — повідомляє Гайда.

Відео дня

Зараз черга Олексія вірити та підтримати свою Лілю.  Чоловік,  який ще не оговтався від полону, тепер має небагато часу, щоб врятувати дружині життя.

В соцмережах на своїй головній сторінці розвідник виклав номер картки для збору допомоги:

  • №4149629310311360

«Коли люди пересилають гроші, то звук рінгтону мого смартфону нагадує звук крапель. Сліз або дощу… Мені перехоплює подих, викручує спазмом руки та ноги… Хтось поділився своїми ресурсами… Для мене – це краплі, які несуть надію на життя для дуже дорогої моєму серцю людині. Як висловити вам свою вдячність?», —  пише Олексій Кириченко на своїй сторінці у ФБ.

 

Варто нагадати, що розвідник Олексій Кириченко,  який останнім часом мешкав у Харкові, повернувся додому з  полону  27 грудня 2017 року.  Чоловік, який родом з Вінниці, понад три роки чекав на своє звільнення.

Президент України тоді назвав Олексія чоловіком з великим серцем:

Атовець Кириченко разом із ще 72-ма українцями був переданий бойовиками нашій стороні.

Читайте також:

«Два роки полону в «ДНР». Як країна забула про свого бійця Олексія Кириченка».

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Жора

    Пусть боец АТО прочитает книжку, ту которую читает Кужель депутат от БЮТ  в Верховной Раде.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up