До школи з подарунками від «20 хвилин»: вінницькі школярі отримали корисні презенти

До школи з подарунками від «20 хвилин»: вінницькі школярі отримали корисні презенти
  • Більше як 15 років у Вінниці відбувається акція «Поліграфія до першого вересня» від «20 хвилин».
  • Традиційно маленькі школярі отримують корисні подарунки: розклад уроків і яскраві ростоміри.

Уже майже тиждень триває новий навчальний рік. Тисячі вінницьких школярів повернулись за парти, а для близько п’яти тисяч учнів цьогоріч шкільний дзвоник пролунав вперше.  Аби навчання давалось легше, а враження від школи ще з першого дня були позитивними — рік варто розпочинати з приємних емоцій і сюрпризів. Тут у пригоді можуть стати подарунки.

Так, вже багато років поспіль «20 хвилин» вітає маленьких вінничан із Днем знань і дарує їм розклади уроків, аби все важливе завжди було перед очима, та спеціальні ростоміри. У 2021 році такі презенти отримали більше як 10 тисяч дітей: усім першокласникам подарували ростоміри, а четвертокласникам — розклади уроків.

Відео дня

Підтримала акцію і стала її партнером вінницька компанія «Цемент ТМ Зодчий».

— Усі діти та й дорослі люблять подарунки. Тому за доброю традицією наша компанія долучається до акції «Поліграфія до першого вересня»— говорить генеральний директор товариства з обмеженою відповідальністю «Зодчий» Тарас Ковальчук. — Аби свято першого вересня запам’ятали першокласники, ми даруємо ростоміри, щоб діти підростали та тягнулися до сонечка. А учням четвертих класів даруємо розклад уроків, аби було зручно запам’ятовувати та записувати уроки, адже це їх перший документ, який оптимізує навчальний та виховний процес й організовує творчу вдачу школярів!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Екатерина Степанюк

    Ми пішли в перший клас, але ростомір нам не подарували...

    Олена reply Екатерина Степанюк

    підскажіть, будь ласка, яка школа?

keyboard_arrow_up