До пса бійцівської породи, що сів в маршрутку без хазяїна, викликали поліцію

До пса бійцівської породи, що сів в маршрутку без хазяїна, викликали поліцію

Зубатий пасажир. Водій маршрутного таксі змушений був просити допомоги в "копів", коли у салон його маршрутки зайшов пес і всівся на пасажирське сидіння. Стаффордшиський тер’єр добряче налякав інших пасажирів маршрутки своїм видом, але ні на кого не кидався. 

Про вчорашній інцидент в маршрутці розповіли сьогодні, 10 жовтня, в патрульній поліції. Судячи з інформації, що розійшлася в фейсбуку, «копи» не тільки без проблем вивели пса з салону, а й швидко знайшли його хазяїна. 

Все сталося близько 10 ранку на проспекті Коцюбинського. До патрульних звернувся маршрутник. Розказав, що в салон зайшов американський стаффордширський тер’єр і всівся на пасажирське сидіння, чим перелякав людей. Маршрутка, звісно, не могла їхати далі.

- Полісмени зайшли до салону маршрутного таксі і вивели звідти собаку, - говорить прес-секретар управління патрульної поліції Тетяна Фіщук. – Пес не поводився агресивно, він нікого не чіпав. Очевидно, налякав людей тільки своїм видом.

Відео дня

Порода зубатого пасажира відома агресивністю. Але цей стаффордшиський тер’єр вів себе спокійно. Як вдалося вивести з маршрутки чужого пса, який міг кинутися в будь-яку мить на людину?     

- Такої підготовки, як кінологи, звісно, патрульні поліцейські не мають, - говорить Тетяна Фіщук. - Але цей випадок показав, що вони можуть і з собакою поладнали. Патрульні відвезли пса додому. Ніяких проблем не виникло.

Хазяїна стаффтер’єра знайшли швидко, за 5 хвилин. Молодий чоловік уже шукав свою собаку, що втекла з дому. Втікача повернули власнику.  

 


Читайте також:

Собачниця облаяла поліцейських, які приїхали на виклик до пса без намордника 
Мама була поруч, але не чула, як її дворічну Діану гриз пес
Що робити з господарями, які вигулюють бійцівських собак без намордника?
Загроза на відстані повідка. Собаки без намордників кусають вінничан
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Бондарчук Леонид

    рп
  • Едуард Амонс

    відколи це стафи бійцівські собаки, а...???

    Анонім reply Едуард Амонс

    Ну не пуделя это точно
  • Гриша

    в сша просто бы усыпили бы собаку и усе... а тут полицаев вызывают на разборки...

    Анонім reply Гриша

    Лучше бы тебя усыпили... Нормальний такой пёс, зашёл сел, и пыталься уехать, может к подруге на случку.

    Ну вот КТО? КТО?!?!?!? В маршрутке носит снотворное?? Каким образом маршрутчик его усыплять был должен??? Силой мысли? Или под шансончик колыбельную напевать?!?

    Люди сделали всё правильно, всё таки полицейские  при оружии, и как ни как но подготовлены к такого рода ситуациям.
  • Anonymous

    "На жінку, яка вигулювала собаку без повідка і намордника, оформили адмінматеріали" - шановна і послідовна поліція та її прессекрктар 2 місяці тому.

    У даному випадку, адмінматеріали не оформили. Зрозумів, закон один для всіх - ми здобули. Протокол склали на хазяйку яка злякала копів. Як на мене поліція у нас нова та послідовна, могла  хоча б за намагання безкоштовно проїхати штраф виписати. Чому на пса не наділи кайданки як на пенсіонера?

    Анонім reply Anonymous

    Якщо хозяїн вигулює собаку без намордника, і собака веде себе агресивно. На таких хазяїв просто необхідно складати протоколи, так як вони безвідповідально відносятся до виховання своїх собак. В сатті розказали, що собака втекла з дому, і вела себе спокійно, навіть дозволила себе вивести незнайоми людям. За що складати протокол?

    Anonymous reply Анонім

    Шановний опонент, я з вами згоден. Тепер уважно дивимось фото 2 поліцейських собака та хазяін позують не у себе у дворіа на вулиці. Питання чому 3 людини "бевідповідально відносяться до виховання своїх собак" і собака не у наморднику? Про кайданки згоден непокори поліції не було  про це свідчить 2 фото, але пес хитрун за проїзд платити не хотів, можливо хотів прїхати без хазяїна та білета. Потрібно проводити ряд експертиз, вести слідство. Попросити комениар прессекретаря і собаки.

    "https://m.20minut.ua/Novyny-Zhmerynky/Podii/sobachnitsya-oblayala-politseyskih-yaki-priyihali-na-viklik-do-psa-bez-namordnika-10529371.html" - якщо уважно подивитись на мій погляд собака ВИХОВАНА. Едине , що не зробила не захтіла селфі з ШАНОВНИМИ ПОЛІЦЕЙСЬКИМИ, навіть по рівню сприйняття "ВИХОВАННЯ" одна з лідерів, можливо і тому відказалась від селфі з КОПАМИ, часто під час "виховання"  хазяйкою чує про пана Авакова і розуміє що можуть  підлеглі раптово застосувати кайданки та зброю.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up