Дільничі завітали до Сашка та Івана, які втекли від матері до бабусі

Дільничі завітали до Сашка та Івана, які втекли від матері до бабусі
Дільничні офіцери поліції з Вінниччини відвідали малолітніх братів, які пішки прийшли в сусідню область
  • Вчора, 6 січня, дільничні офіцери Володимир Зварищук та Сергій Павлік завітали до 6-річного Сашка та 9-річного Івана, які втекли босоніж до бабусі.
  • Поліцейські переконались, що життю та здоров’ю дітей нічого не загрожує, поспілкувались з ними та бабусею.

У середу, 5 січня, від одеських колег надійшло повідомлення про те, їх екіпаж групи реагування патрульної поліції без супроводу дорослих у селі Перейма виявив двох маленьких братів з Вінниччини.

Під час спілкування з хлопчиками з’ясувалось, що у цьому селі живе їх бабуся, і вони пішки прийшли до неї полем, подолавши шість кілометрів. Дорогою діти загубили взуття. 

Начальник відділу ювенальної превенції поліції у Вінницькій області Інна Міхайловська розповідає, що діти проживають у селі Любомирка Ольгопільської територіальної громади з матір’ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Відео дня

Їх родина перебуває на обліку в службі у справах дітей як така, що опинилась у складних життєвих обставинах. Хлопчики навчаються в Ободівській школі-інтернаті, а зараз знаходяться вдома на час  канікул. 

— Як з’ясувалось, діти грались на подвір’ї під наглядом матері, а коли вона пішла класти спати їх сестричку, хлопці  пішли до бабусі, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області. 

Щоб уникнути у майбутньому подібних випадків, поліцейські поспілкувались з дітьми, розповіли про небезпеку, яка може їх очікувати.  Дільничні офіцери поліції привітали родину з різдвяними святами та привезли дітям солодощі.

 

Читайте також:

У Вінниці перевірятимуть місця для укриття людей. Що відомо?

Обласний Центр контролю хвороб МОЗ очолюватиме новопризначена директорка

У МОЗ роз'яснили, як продовжать COVID-сертифікати в «Дії»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up