День молоді: як вінничани витанцьовували під хіти дев’яностих та сучасну попсу

День молоді: як вінничани витанцьовували під хіти дев’яностих та сучасну попсу

Розіграш призів, виставка машин для перегонів та переспів відомих хітів чекали сьогодні на кожного, хто вирішив приєднатися д святкування Дня молоді на фонтанній площі.

Свято почалося о 5 годині дня із виступу гурту “Кросворд”. Будь-то попса на кшталт “Venus” групи Shocking Blue чи класика року типу Wish you were here, публіка сприймала її на “ура”.

— Так, а тепер переходимо до м’яких композицій, може хтось буде танцювати. Щось випускників поки не дуже видно, але нічого, підтягнуться, - каже гітарист бенду(це саме той момент, коли і починає грати Wish you were here).  

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Після цієї пісні ведучий Юрій Носов нагадує глядачам про призи від спонсорів: подорож до Туреччини від “Вінтур”, коштовні прикраси від “Діадеми” та сукню від весільного салону “Княжна”.

— Щоб стати учасником розіграшу призів, потрібно зареєструватися до 19.30

Вартість реєстрації - 10 гривень. Усі кошти, зібрані під час реєстрації, будуть передані в АТО, - каже він глядачам.  

Далі на сцені співають вихованці естрадної школи “Зоряна мрія”. У їх репертуарі, в основному, російська чи американська попсу на кшталт Кріда та Алекса Клера.

Мар’яна із дворічним Сашком у черзі реєстрації стоять за подорожжю до Туреччини.

— Але якщо отримаю коштовності чи сукню, засмучуватися вже точно не буду, - каже жінка.

Поки на сцені лунають рокові та попсові пісні, по іншу сторону фонтанної площі вишикувались у ряд четверо затюнінгованих автівок. Цю виставку швидкісних автомобілів влаштувала Вінницька федерація дрег-рейсингу та дріфту.

— Не забудьте: 9 липня на аеродромі в Калинівці відбудеться другий тур всеукраїнського чемпіонату з дрег-рейсингу, - нагадує ведучий.

А тим часом праворуч від сцени діють ще дві локації: у першій усім бажаючим розмальовують обличчя фарбами, а трішки далі роздають браслети. Все це відбувається безкоштовно.

— У нас можна зробити браслетик собі самостійно. Є намистинки, є стрічка - бери й роби.

У нас матеріалу браслетів на 50 стане, - кажеТетяна з “Центру підліткових клубів”.

Свято вийшло невимушеним і таким собі “домашнім”, а тривало до 22 години.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up