Де сьогодні запланували відключення гарячої води (Перелік адрес)

Де сьогодні запланували відключення гарячої води (Перелік адрес)
  • У Вінниці відключають гарячу воду. Перелік адрес, де сьогодні, 6 серпня, монтують мережу, оприлюднили на сайті «Вінницяміськтеплоенерго».

Відповідно до комплексного плану робіт в міжопалювальний період відключать гарячу воду. 

У зв’язку з проведенням аварійних  ремонтних робіт на мережі по просп. Юності, тимчасово призупинили послугу з централізованого гарячого водопостачання на наступні будинки:

  • просп. Юності, 29,35.

 У зв’язку з проведенням зварювальних  робіт в тепловій камері  по просп. Юності, 83 тимчасово призупинили послугу з централізованого гарячого водопостачання на наступні будинки:

Відео дня
  • просп. Космонавтів, 3,4, 66,70,72,
  • вул. А. Первозванного, 14, 22.

Також у зв’язку з проведенням   ремонтних робіт на центральному тепловому пункті  (ЦТП) 3/1 по просп. Космонавтів, 39а  тимчасово призупинили послугу з централізованого гарячого водопостачання на наступні будинки:

  • вул. Келецька,64/74а,
  • просп. Космонавтів, 37,39,41,
  • вул. 600-річчя, 40а,40,42,44.

Є адреса, на яку призупинили послугу з централізованого гарячого водопостачання у зв’язку з постійними витоками у внутрішньобудинкових  системах.

  • вул. Замостянська, 31  (проблеми має ліквідувати ОСББ «Замостянська-31»).

Комунальники попереджують, що можливе незначне відхилення від графіку в зв’язку з технічними причинами.

 

Читайте також:  

Де у Вінниці запланували відключення світла? Графік на серпень 

Перелік адрес, за якими впродовж серпня відключатимуть гарячу воду           

«Гроші за повітря»: у кабміні пообіцяли скасувати дві платіжки за газ

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up