Де сьогодні вінничани сидять без світла, води та опалення. Перелік вулиць

Де сьогодні вінничани сидять без світла, води та опалення. Перелік вулиць
  • Цілодобова варта повідомляє про тимчасове відключення електроенергії на деяких вулицях впродовж дня.

Сьогодні, 30 березня, усі вінничани отримують послуги в повному обсязі. Комунальні служби працюють в штатному режимі. Про це повідомила начальниця відділу оперативного реагування Цілодобової варти Антоніна Іващук.

 

— Станом на ранок у Вінниці все спокійно, продовжуємо працювати задля комфорту наших мешканців. Газ, світло, холодна та гаряча вода подається в усі будинки. Сміття вивозять та вулиці прибирають. Аварійні ситуації мають локальний характер і наразі вживаються усі оперативні заходи для їх ліквідації. Так бригада Вінницяміськтеплоенерго ліквідовує порив на вулиці Литвиненка, а працівники Вінницяоблводоканалу усувають недоліки на вул. Саксаганського та пров. Депутатському, — повідомляє Антоніна Іващук.

Відео дня

Також сьогодні працівники Вінницяобленерго проводять обрізку дерев санітарно-захисної смуги. Через це електроенергія буде тимчасово відключена по:

  • вул. Бучми, вул. Вернадського, вул. Мельника, вул. Пулюя, вул. Топольского, вул. О. Грабця, вул. Павленка. Орієнтовно служби працюватимуть з 10:00 до 15:00.

Також у Вінницяобленерго повідомляють, що аварійні бригади підприємства працюють над усуненням пориву електромережі в районі Замостя. Тимчасові відключення електропостачання будуть:

  • на вул. Некрасова, вул. Янгеля, вул. Гонти, вул. П. Запорожця, вул. Тімірязева та вул. Замостянській.

Громадський транспорт сьогодні вийшов за графіком о 7.30 та в повному обсязі.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

 

Читайте також:

Початок посівної, екопожежа та інше важливе за 29 березня на 20minut.ua

Запрацювали аквамати «Долина-Плюс» та інше важливе за 28 березня на 20minut.ua

«Я — Вінниця. Вінниця — це Україна!» Канал «1+1» зняв патріотичний ролик

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up