Де сьогодні комунальники проводять ремонт мереж електро- та водопостачання

Де сьогодні комунальники проводять ремонт мереж електро- та водопостачання
  • У вівторок, 24 травня, у Вінниці електрики та комунальники ремонтують мережі. Через це за рядом адрес вимкнули електропостачання.

Сьогодні, 24 травня, критична інфраструктура Вінниці продовжує працювати у штатному режимі. Транспорт — на маршрутах у повному складі, муніципальні служби піклуються про благоустрій міста, а підприємства-надавачі комунальних послуг здійснюють планові та аварійно-відновлювальні роботи на мережах.

«Внаслідок порушення цілісності трубопроводу на перехресті вулиць Комарова та Пирогова відсутнє холодне водопостачання у низці будинків на вулиці й провулках Комарова, а також на вулиці Академічна 52, 54, 56, 56А, 58. На місці аварії працюють ремонтні бригади КП «Вінницяоблводоканал». Після усунення пошкодження послугу буде відновлено у повному об’ємі», — повідомила начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук.

«Вінницькі міські електромережі» здійснюватимуть планові роботи на мережах. У зв’язку із цим можливі тимчасові відключення світла за такими адресами:

Відео дня
  • пров. Дубовецький, вул. Привокзальна, пров. Щукіна, пров. Ясний, пров. Князів Коріатовичів, вул. Матроса Кошки, вул. та пров-ки Литвиненко-Вольгемут, вул. Л. Ратушної, вул. Агатангела Кримського, вул. Заболотного, пров. Середній, пров. Червоний, вул. Київська, вул. Грибоєдова, вул. Станіславського, 1-й пров. Київський, вул. Шепеля, вул. Тиха, вул. 28 Червня та вул. Сича.

Крім того, працівники ремонтуватимуть на вулицях В. Винниченка та Стрілецька, 61-111. Усі роботи планують завершити до 16.00 год.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

 

Читайте також:

Потерпілих або свідків воєнних злочинів просять фіксувати та надсилати докази

Легкі салати із цукіні, томатів та та редиски: оригінальні рецепти від Клопотенка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up