Чи потрібен місту День Європи? Що кажуть вінничани

Чи потрібен місту День Європи? Що кажуть вінничани

Вже за кілька днів Вінниця святкуватиме День Європи. Ми запитали вінничан, чи звикли вони до святкування та чи стало свято «своїм» для Вінниці.

Марія (64), астроном:

— Це дуже популярне свято серед вінничан. Багато гарних відгуків про нього чула і люблю на ньому бувати. І взагалі, свята — це добре. Чим більше подібних заходів, тим тепліше людям на душі, вони трохи відволікаються від повсякденності.

 

Євгеній (28), маслороб:

— Я не дуже в курсі. Півроку тому переїхав до Вінниці і не знаю, як тут святкують День Європи. Мабуть, не піду, буду працювати. Думаю, що прості люди готові і святкувати День Європи, і бути частиною її. А владі потрібно про це подумати.

Відео дня

 

Юлія (31), домогосподарка:

— Я про це свято тільки сьогодні дізналася. Для мене воно не стало рідним. У нас хочуть відмінити 8 березня, 9 травня, придумують нове. Хіба у нас немає інших проблем у місті? До Європи нас має щось інше наближувати, а не свято.

 

Валерій (64), економіст:

— Це дуже гарне свято. Воно давно стало для нас уже звичним. Майже кожного року йду у центр разом з сім’єю. Мені подобається, як організовують День Європи у Вінниці. Як гарно все продумано — люди йдуть із задоволенням.

 

Марія (22), дизайнер:

— День Європи вже став для вінничан своїм святом. Майже кожного року відвідую. Але свято — це добре та воно не може нас наблизити до Європи. Тому що не в цьому проблема приближення до Європи. Це більше залежить від людей, від їх поведінки.

 

Олександр (33), вчитель:

— Не кожного року виходить потрапити на День Європи. Мені подобається, що проводять його надзвичайно, воно відрізняється від інших свят. Дуже багато цікавих майстер-класів, вистав, концертів. Кожного року заходи покращуються.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анна Красільнюк

    Не холодно не жарко від нього
  • Кисель Наталия

    Юлія (31), домогосподарка напевно живе на хуторі, де немає ні радіо, ні телебачення, ані інтернету...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:13 Ухилянт-екстримал: на надувному матраці чоловік плив до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? photo_camera 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up