Через вбивство біля «Хіміку» вінничани написали петицію. Що пропонують?

Через вбивство біля «Хіміку» вінничани написали петицію. Що пропонують?

Днями у Вінниці сталася жахлива трагедія. Дві компанії посварилися між собою. В результаті застрелили хлопця. Вінничани бояться за життя своїх дітей.

Сьогодні, 28 травня 2019 року, на сайті вінницької мерії виклали петицію «Безпека життя дорослих та дітей біля парку "Хімік».

Авторка Світлана Бондар зазначає, що мешканців прилеглих будинків до парку "Хімік", по вулиці Некрасова, дуже турбує безпека життя дорослих та дітей.

— В парку відсутнє освітлення, по вулицях, прилеглих до парку освітлення недостатнє. Постійно на території парку, в т.ч. на дитячому майданчику, розпивають алкоголь, відбуваються бійки і п'яні розборки. Наразі відомо, що планується реконструкція парку, але скільки бід ще може відбутись за час, поки відбудеться дана реконструкція? — запитує вінничанка.

Відео дня

Жінка пише, що в такому місці необхідна постійна присутність патрульної машини поліції.

Вінничанка нагадує про вбивсто, яке сталася 26 травня 2019 року.

— Бійка з парку "Хімік" перенеслась до під'їзду будинку по Некрасова, 8, в наслідок пострілів було одну людину поранено, другу вбито! В цьому місці освітлення майже відсутнє! Наші рідні та діти у постійній небезпеці! — наголошує Світлана Бондар.

Що пропонують?

  • Покращити освітлення на території парку "Хімік" та прилеглих до нього територій;
  • Присутність патрульної машини біля парку в темні години доби.

Станом на 28 травня петицію підписали 18 осіб з 350 необхідних. Звернення можна підтримати ТУТ.

Опитування

Чи підтримуєте Ви петицію «Безпека життя дорослих та дітей біля парку "Хімік»?

Нагадаємо, вінничани скаржаться, що важко виїхати з вулиці Антонова та Шимка. Люди пропонують рішення цієї проблеми.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Иосиф Бродский

    Да вообще район убогий. Каждую ночь тупоголовое быдло возле "Украиночки" и ближайших дворах бухает и орет до самого утра. Лето настало, вот и повылазили из своих нор. Отстреливать шакалов надо. А мусорам по..й, мимо проезжают, хоть и слышат этот ор на весь двор. Мрази и те, и те.
  • Глеб

    Да, если света добавить - это однозначно решит вопрос, что штрих вышел из дому с ружьём. О чем вы говорите?!? Если парень выходит «на побухать» с обрезом , то вероятность того, что обрез выстрелит очень велика. Не на Химике- так где-то в другом месте. Не ночью - так днём . Тут уже исключительно вопрос об эффективности правоохранительных структур: вопрос о патрулировании , о выявлении опасных элементов и т. д. Миллион патрулей по городу - они в ус не дуют! Тут пацаны на лавках с ружьем сидят, тут парень месяц в людных местах девочек в задницу колол( уже задержали, но месяц жена стремилась из дому выходить одна), тут 9 дебилов пол центральной улицы развалили - а ребята в какардах и лычках только катаются,машины перепарковывают .
  • Nataliya Kasyanova

    Одними петициями "сыт" не будешь. Что толку от этих петиций, если действий по итогу не будет? Если там будут дежурить патрули, то в каталажку отправить можно пол района. На моей памяти там убийства происходят уже лет 20..  там нужны кардинальные перемены. И одна или две петиции не помогут, к сожалению
  • Иосиф Бродский

    Жду с нетерпением, когда все то быдло из этой общаги перережет друг-друга. Жаль адекватных людей, которые живут в этом доме. Конченные люди просто.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up