Біля ГПЗ почали будувати новий завод. На ньому робитимуть сонячні панелі

Біля ГПЗ почали будувати новий завод. На ньому робитимуть сонячні панелі
  • Товариство «НЕСС ЕСТЕЙТ» до 2019 року будуватиме завод, який вироблятиме сонячні панелі.
  • Корпуси заводу почали зводити на вулиці Зулінського. Під це виробництво віддали 2 гектари землі
  • Заплановано, що тут створять 400 робочих місць. А потужність виробництва складатиме 400 мегаватів на рік.

Учора, 1 серпня, обласні посадовці та підприємці відвідали підприємство «KNESS», яка розробляє та втілює проекти традиційної та альтернативної енергетики. Говорили про перспективи розвитку відновлювальної енергетики у області, ознайомилися з виробничими потужностями, інноваційними розробками у сфері відновлюваної енергетики.

Голова спілки підприємців «СТІНА» Олександр Печалін запропонував компанії створити енергокластер разом з Вінницьким техуніверситетом, аби об’єднати теорію та практику. Результатом такої ініціативи стане збільшення кількості спеціалістів високотехнологічного виробництва, повідомляє прес-служба ОДА.

Відео дня

Крім того, посадовці побачили хід будівництва нового заводу у Вінниці, як повідомляє портал «Электровести». Проектна потужність заводу складе 400 МВт на рік, а прогнозований річний обсяг товарної продукції очікується в обсязі 180 мільйонів доларів. Майбутній завод забезпечить роботою близько 400 вінничан.

Нагадаємо, навесні цього року виконком міської ради передав товариству «НЕСС ЕСТЕЙТ» чотири ділянки землі на вулиці Зулінського (колишня Тарногродського - авт.). У сумі це два гектари, на яких зведуть виробництво сонячних панелей.  «НЕСС ЕСТЕЙТ» є частиною групи компаній «KNESS».

Нагадаємо, нещодавно розбиралися чи перспективно мати сонячні панелі для свого дому.

Про це в матеріалі: Заробляти на сонячних панелях. Перспективно або дорога іграшка?

Читайте також:

Фото в матеріалі: Ukraine Now, KNESS

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (18)
  • Знание - сила

    На ГПЗ работало 10 тыс. человек. Рагули успешно это развалили. Всё что можно развалить - рагули развалили и начали бегать друг за другом с автоматами, как в "ЦАР" - (Центральная Африканская Республика, где процветает каннибализм и недавно убили российских журналистов). Впору Украину назвать "ЦЕР" - (Центральная Европейская Республика) со всеми вытекающими отсюда последствиями...
  • Задунайский Торонтуй

    Какую теорію та практику собрался Печалин с политехом соединять? Разве что на уровне анекдота про чукчу-космонавта: накорми собак и ничего там не трогай.

    Это всего лишь технологическая сборочная линия для стран третьего мира. Вся "наука" там - неукоснительно следовать мануалам. И еще. Что за гигантомания? Обычный завод меньше раза в два.
  • Вася

    Сколько человек работало на ГПЗ?  Эти солнечные батареи трудоустроят?

    Олексій reply Вася

    А ви вірите, що їх там виготовлятимуть? Я думаю, їх будуть збирати з готової первинної, — так простіше з податками і кадри не проблема.

    Задунайский Торонтуй reply Олексій

    Это сборочная линия, вот так это работает: https://youtu.be/fva2tRnc4o4

    Почитайте комментарий внизу (гуглопереводчик): Я работал в этом месте в течение дня и ушел в тот самый день, когда я присоединился, потому что работа была настолько быстрой, что это было похоже на рабство на заводе. Если вы рассматриваете возможность подачи заявки здесь, я советую вам не присоединяться, если вы в основном не используете складские / общие виды работ.

  • Валентин Порохняк

    молодці , будуємося - розвиваємося !

    Задунайский Торонтуй reply Валентин Порохняк

    такое может написать только лох...

    Развитие здесь только для капиталиста, нашедшего место с минимальными раходами на зарплату. Миллионов 15 долларов экономии в месяц по сравнению с европами-америками, навскидку так...

    Олексій reply Задунайский Торонтуй

    Це все правильно, але він створить пропозиції по робочим місцям (хай їх буде навіть 20), а коли таких пропозицій багато, народжується конкурентна оплата праці.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up