Афіша Вінниці на 9 березня: куди піти та де відпочити

Афіша Вінниці на 9 березня: куди піти та де відпочити
Кадр з фільму #ящетут
  • Ми зібрали події, які пройдуть у місті цього дня. Обирайте та проведіть цікаво час у затишному місці.

Емма

Де: SmartCinema, Кінотеатр ім. Коцюбинського, Родина

Ціна: від 75 грн

Сюжет: Емма Вудхаус – багата, дуже красива, неймовірно впевнена в собі молода жінка, власниця особняка Хартфілд у містечку Хайбері. Її вплив на інших людей допомагає буквально вершити їх долі – Емма відразу зрозуміла, що в неї талант підшукувати вдалих женихів для своїх знайомих подруг. При цьому сама дівчина заміж зовсім не хоче. Навіть у найбільш безнадійних випадках вона знаходить хороші партії. Найскладніше було з її не надто багатою подругою Гаррієт Сміт. Дівчина без освіти, та й сама по собі не блищить розумом, навіть батьки невідомі, але Емма впевнена, що її справжній батько – якийсь джентльмен, а отже наречений повинен у неї бути впливовий. Так дівчина відмовила подругу виходити заміж за фермера, який по вуха в неї закоханий, заради можливої весілля з містером Елтоном. Тільки ось того не цікавить Гаррієт, йому потрібна багата та красива Емма. І єдина людина, яка критикує роботу дівчини – її сусід Джордж Найтлі.

Відео дня

Розваги у Будинку жахів

Коли: щодня з 11:00 до 22:00.

Ціна: 70 грн

Довідки за телефонами: 063 877 09 99, 068 004 98 43

Торік у Центральному міському парку відкрився новий атракціон «Будинок жахів». 

На вигляд, це звичайний покинутий будинок-особняк, але всередині — кожен зустрінеться зі своїм страхом та зможе або його подолати, або ні.  Це унікальний атракціон, аналогів якому немає у Вінницькій області. 

Осередок страху зроблений на кшталт занедбаного маєтку. 7 кімнат наповнені спецефектами. Маршрут займає в середньому 10 хвилин. Якщо стане зовсім страшно — можна у будь-який момент вийти, для цього обладнані двері з усіх боків будинку.

Заходити у будинок дозволяють по 3 особи, віком від 12 років. 

Відвідати Будинок Жахів у Вінниці можна і дітям. Проте для дітей відвідини будинку дозволяються лише після підтвердження батьків або у їх супроводі. 

Балет «Кармен-сюїта. Шехерезада»

Коли: 9 березня

Де: Театр ім. Садовського

Ціна: 380 - 1200 грн

Партії Кармен і Хозе виконають світові зірки балету Катерина Кухар та Олександр Стоянов. Їх запрошують танцювати на кращі балетні сцени світу Парижу, Токіо, Шанхая, Женеви, Риму, Мадриду, Мускату, Берліну і т. д.

Інтригою цього вечора стане виступ одного з екс-солістів всесвітньо відомої групи «Kazaky» Артура Гаспара. Артур закінчив балетну академію А. Я. Ваганової за спеціальностю артист балету. У складі групи «Kazaky» співпрацував навіть з Мадонною, Dsquared2, Nicola Formichetti, потім успішно пріймав участь у проекті «The Great Gatsby». Він станцює роль Ескаміліо в культовому балеті «Кармен-сюїта».

#ящетут

Де: SmartCinema

Коли: 9 березня

Ціна: від 75 грн

Як закохуються у наші дні? За допомогою соцмереж та гаджетів... Але ж потім настає черга справжнього побачення! Чи ні? Неймовірно романтична комедія у стилі «Реальна любов», «Труднощі перекладу» та «Термінал».

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up