Канікули відміняються! З 5 березня вирішили відновити навчання у школах і універах

Канікули відміняються! З 5 березня вирішили відновити навчання у школах і універах

Міністерство освіти вирішило відновити роботу навчальних закладів України з 5 березня. В листі йдеться, що проблему з газопостачанням у країні вдалося вирішити.

Про це повідомляє прес-служба МОН з посиланням на рішення кризового комітету Міненергетики та вугільної промисловості України.

— Міністерство освіти і науки України надіслало відповідний лист-роз’яснення усім вишам, а також місцевим органам самоврядування, у сфері управління яких знаходяться інші заклади освіти, — йдеться у повідомленні.

У листі зазначається, що є також винятки. Це ті заклади, які не працюють з причин, що не стосуються газопостачання.

Відео дня

Нагадаємо, 2 березня вінничан попросили тимчасово знизити температуру у своїх котлах. Усе через те, що російський Газпром знизив на 20% тиск у газопроводах на своєму боці системи і звів до мінімуму продаж газу іншим клієнтам.

Читайте також:

"Нафтогаз" просив і мер просить: економити газ і потерпіти

Через економію газу школи закрились на тиждень. Як будуть наздоганяти?

"Додаткові" канікули через нестачу газу: п’ять головних питань

Вінниця "прикрутила" газ на 6%. А що інші обласні центри?
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Юрий Бондарук

    діти засмутилися....бо планували байдикувати))))
  • Вадим Барченко

    Це ще раз доказує що нашою краіною керують клоуни.

    Олексій reply Вадим Барченко

    Це твоєю країною клоун керує. Хто керує нами ми самі розберемось без тебе.
  • Sasha Tkachuk

    Йомайо задовбали"!! Всі плани на Понеділок квоту під хвіст!!! Прийдеться все переплановувати !!!

    Сепар Торонтуй reply Sasha Tkachuk

    А зачем понижал на два градуса? Получай теперь.

    Olvol reply Sasha Tkachuk

    Зрозуміли, що  опозорилися і цирку не буде. Подумаєш зниження на 20% при тому що на Україні як-не-як є певна кількість ще й свого газу.

    Тим паче, я думаю, що тиск зменшили через пморозиерепади температур, щоб не рвонуло трубу
  • Next

    Країна дурнів і прилаштуванців, у п'ятницю видають наказ про поновлення навчання 07 березня, а в суботу переносять цю дату на 05 березня, хіба це розумно????

    ВАСЯ ВИННИЦКИЙ reply Next

    Насчет краины ты прав .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up