Юних вінничан кличуть на безкоштовні гуртки. Що цікавого пропонують?

Юних вінничан кличуть на безкоштовні гуртки. Що цікавого пропонують?

12 вересня 2018 року юним мешканцям  Вінниці гостинно відчинить двері  Вінницький обласний центр технічної творчості учнівської молоді (ВОЦТТУМ). Дітей запрошують на гуртки спортивної  радіопеленгації, астрономії, програмування та інші.

У день відкритих дверей діти та дорослі оглянуть  виставки робіт гуртківців, приймуть участь у майстер – класах із   тістопластики, оригамі, виготовлення сувенірів,  майстерності  управління радіокерованим автомобілем. Організатори обіцяють навіть подивитися на небесні світила у справжній телескоп.

Варто зазначити, діти віком від 6-ти років мають можливість вільного вибору навчання в кількох гуртках, і зрештою вибрати для себе те, що до душі.   

Відео дня

                        

Дитяча технічна творчість, під керівництвом висококваліфікованих керівників гуртків, відкриває  безліч можливостей:   знайомство з цікавим світом техніки, розвиток своїх потенційних здібностей і нахилів, реалізація  мрії, можливість спілкування з однодумцями, виконання творчих власноруч сконструйованих винаходів, моделей, пристроїв, подарунків своїми руками (Handmaid), можливість підготуватися до активної професійної діяльності.

Заняття безкоштовні. Забезпечення матеріалами для гурткової роботи  за батьківський рахунок.

 Проводиться запис в гуртки:  

  • Автомодельний (кордові, радіокеровані).
  • Спортивна радіопеленгація.
  • Ракетомодельний.
  • Радіоконструювання.
  • Початкове технічне моделювання.
  • Тістопластика.
  • Моделювання іграшок-сувенірів.
  • Оригамі.
  • Астрономія.
  • Інформатика:
  • початкове навчання;
  • користувач ПК;
  • комп’ютерна графіка;
  • web-дизайн;
  • програмування мовами (C#, Delphi, Пайтон (Python)).
  • Мала академія наук (технічний напрямок).

 Додаткова інформація за телефоном: 67-01-94

Адреса: м. Вінниця, вулиця Шолом Алейхема,9  

Довідка: навчальний процес в ВОЦТТУМ здійснюється за типовими різнорівневими навчальними програмами і планами, рекомендованими Міністерством освіти і науки України, що передбачає  отримання дітьми міцних знань з обраних ними напрямів, наступність навчання (від одного до трьох років навчання).

Заняття в гуртках та  масові заходи несуть професійну спрямованість, направлену на формування інтересу до техніки, до технічних професій, на розвиток умінь і навичок дітей, на поглиблення тих знань, які надаються у  школі.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Юрий Бондарук

    в 6 м классе ходил туда на фотокружок. Фотоаппарат "СМЕНА", запах проявителя и закрепителя, горячий глянцеватель... и "БИТЛЗ" из бобинника (учитель был большим поклонником, да и нас приобщал)...далекий 77 год!
  • Задунайский Торонтуй

    50 лет, ребята! Прошло с той поры как мы ходили туда в кружок ракетного моделирования.....
  • Жора

    Я с 5 по 10 класс   там занимался в  радио-кружке, раньше   и название было СЮТ(станция юных техников)

    Валентина Вітковська reply Жора

    Завжди раді бачити в   закладі наших гуртківців, тих які навчалися і 50 і 5 років тому.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up