Як вибрати автошколу? (Новини компаній)

Як вибрати автошколу? (Новини компаній)

Сучасна автошкола. Яка вона? А чи відповідає сьогоденню? І саме головне, як не помилитися у виборі автошколи?

Перш за все необхідно відкрити інтернет-сторінку і поцікавитись рейтингом автошколи та відгуками людей.

Звичайно, ми знайдемо досить немало схвальних відгуків, особливо на головному сайті автошколи. Одразу буде важко зрозуміти, де відгуки «своїх», а де - дійсно від людей, які отримали те, на що і розраховували: якість, добропорядність, професійне ставлення до учнів. Тому раціональніше перечитати відгуки на різних інтернет-майданчиках, як раз там можуть зустрітися і негативні коментарі. Але і тут треба бути обережним, тому що ми не знаємо цих дописувачів! А чи дійсно це ті учні, які не отримали бажаного, а можливо й інше – це "нечесні на руку" конкуренти, що діють з однією метою - понизити рейтинг автошколи.

В такому разі можна перейти з віртуальної картинки на реальну. По-перше, це те, що легко зустріти на вулицях міста - навчальні транспортні засоби. На що треба звертати увагу: марки автомобілів, їх зовнішній вигляд, привабливість та сучасність.

Крім цього, якщо є така можливість, зазирнути і в учбові класи. Що хотілось би там побачити: комп’ютеризацію навчальних класів, присутність автотренажерів, наочність. Наявність комп’ютерного автотренажера нам каже про ймовірно більш високу якість навчання. Тобто, якщо власник школи вкладає чималі кошти в розвиток технічної бази, там і результати зазвичай кращі. В цьому плані варто звернути увагу на вартість навчання, адже далеко не завжди низька ціна - це якісна послуга.

І зрештою, як показує практика, чимале значення має географічне розташування автошколи до місця проживання або роботи. Але для того, щоб не помилитися з вибором, крім близького розташування обов’язково треба врахувати вищезазначені фактори, а саме - рейтинг та матеріальна база.

На прикладі м. Вінниці можна зробити висновок, що практично в кожному районі існує декілька автошкіл, з яких можна зробити правильний вибір, крім одного - в якому немає можливості отримати необхідні знання високої якості. З радістю можемо повідомити мешканців нового сучасного мікрорайону «Академічний», що незабаром в ньому розпочне працювати одна з найкращих автошкіл м. Вінниця «Автошкола на Поділлі», яка буде розташована за адресою вул. Миколаївська, 4, телефон 097-0772787.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up