Як правильні зв'язки допоможуть в кар'єрі та бізнесі

Як правильні зв'язки допоможуть в кар'єрі та бізнесі

Отримати підвищення зарплати, влаштуватися на хорошу роботу та вдало знайти бізнес-партнера. Все це вирішується наявністю правильних зв'язків. Ви можете довго вчитися у вузі, потім так само старанно працювати, не шкодуючи себе. Ось тільки всього один дзвінок «потрібної» людини допоможе просунути вас набагато швидше.

 

Зв'язки вирішують все. Як їх заводити та де шукати комунікації з впливовими людьми вінничан навчатиме один із найкращих нетворкерів в Україні, управляючий партнер Міжнародної юридичної групи LEMAN Артем Атепаліхін. Спікер розповість про те, як знайомство з потрібними людьми змінювало долі людей та як випадкова зустріч на конференції або вчасно вручена візитка може розгорнути чиєсь життя на 180 градусів.

Кожен присутній дізнається, як правильна комунікація впливає на успіх, навчиться заводити потрібні контакти і переводити їх в ділові та дружні відносини. Артем Атепаліхін розповість, як будувати свою мережу знайомств за допомогою соціальних мереж Facebook і Linkedin. А також як правильно презентувати себе і вибудовувати свій особистий бренд.

Інтенсив відбудеться 26 листопада. Триватиме він 6 годин та міститиме практичні завдання, виступ спікера та час на запитання учасників. Основна ідея лекції - навчити слухачів ефективно налагоджувати контакти. У бізнесі, роботі та особистому житті. Учасники зрозуміють, як правильно систематизувати, аналізувати, моніторити і знаходити потрібних людей, з якими важливо встановити зв'язок. Як підтримувати з ними довірливі відносини, бути корисним їм і отримувати користь самому.

Відео дня

- Навчання у Артема пройшло вже дві групи вінничан, деякі з них знаходили ділових партнерів безпосередньо під час тренінгу. Інші позбувались страху виступу та прямо на тренінгу швидко вчилися правильно презентувати себе, - розповідає співзасновниця освітнього проекту RIAhub та організатор інтенсиву Віолета Глушко. - Люди помилково вважають, що зв'язки можуть мати тільки багаті та відомі, насправді це наука яку може засвоїти кожен. В Європі такий навик називають нетворкінгом, проводять лекції та пишуть книги на цю тематику.

Тренінг «Як отримувати більше за допомогою зв’язків» впочнеться 26 листопада, початок навчання об 11:00. Ціна за весь день навчання – 500 гривень. Для прикладу, такий самий інтенсив у Києві обійдеться вам мінімум 1500  гривень, не враховуючи витрат на дорогу та харчування. Для реєстрації на тренінг зателефонуйте за номером (063) 2262218. Куратор навчальної програми відповість на ваші питання, а також повідомить про місце проведення інтенсиву.  Кількість місць обмежена, тому телефонуйте вже зараз. Раді будемо вас бачити на нашому тренінгу.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up