Як освіті бути ефективною в умовах пандемії (Новини компаній)

Як освіті бути ефективною в умовах пандемії (Новини компаній)

Щоб задовольнити потреби сучасного ринку і очікування студентів - освіта повинна вчити людей стійкості та адаптивності. Саме ці навички, вважають експерти, стануть ключовими у постпандемічному світі, адже вони допомагають ефективно протидіяти кризовим ситуаціям.

Вінницька ІТ-Академія активно впроваджує механізми, які допомагають зробити навчання ефективним і результативним. Ми звертаємо увагу в першу чергу на те, яким має бути результат - це гарантоване працевлаштування кожного випускника. 

Ефективне поєднання офлайн та онлайн навчання. Баланс у онлайн та офлайн заняттях. Теоретичну частину, яка не потребує активної взаємодії face-to-face, можна провести онлайн. Сучасні технології дозволяють це зробити повноцінно. Головне, щоб був якісний Інтернет. Якщо ж потребна активна взаємодія викладача і студентів проводиться заняття офлайн в невеликих групах 6-8 студентів.

Канали комунікації. Завжди бути на зв’язку для підтримки студентів і викладачів. Це може бути будь-який із зручних месенджерів. Але так, щоб студенти могли комунікувати і з викладачами, менеджерами та одногрупниками. Вінницька ІТ-Академія створює мотивуюче середовище однодумців, де кожен може у зручний час звернутись за порадою і отримати відповіді на свої запитання.

Розміщення контенту онлайн. Студенти Вінницької ІТ-Академії завжди можуть переглянути контент онлайн, адже він доступний для них на освітній платформі INTITA.com. Це дуже зручно. Студенти можуть бачити відео до теми, текстову частину та тестове завдання. Таке поєднання, занять із викладачем та доступного контенту є ефективним інструментом і забезпечує повне засвоєння вивченого. 

Форми моніторингу навичок і оцінювання студентів. Щоб побачити повну картину засвоєного матеріалу проводимо моніторинг знань. Тут можна давати волю фантазії: різнопланові тести (наприклад, з одним або кількома варіантами відповіді або з вибором відповіді зі списку), завдання з пропусками, написання коду та багато іншого. В опитування можна вставляти картинки та відео, змінювати формати завдання майже до безкінечності. Тут все залежить від мети перевірки. 

Більше практичної роботи на реальних проєктах. У Вінницькій ІТ-Академії студенти навчаються на діючих проєктах та в командах із програмістів, тестувальників, веб-дизайнерів та проджект-менеджерів. Таке навчання моделює роботу в ІТ-компанії. При навчанні на реальних проєктах теж потрібно поєднувати онлайн та офлайн навчання. 

Викладач більше не може дозволити собі бути просто знавцем свого предмета. Викладачі-практики Вінницької ІТ-Академії це фасилітатори, які заохочують, координують командну роботу. Тут студентів навчають креативності, комунікації та колаборації і вмінню працювати в різновікових командах і поєднувати сильні сторони та таланти різних людей. Якщо ви бажаєте якісної підготовки і гарантовано отримати роботу в ІТ - реєструйтесь на новий набір.

Вінницька ІТ-Академія
ita.in.ua
facebook.com/vinnytsia.itacademy
тел. 067-431-19-21

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up