В одній з номінацій Global Teacher Prize перемогла вчителька з Гайсина

В одній з номінацій Global Teacher Prize перемогла вчителька з Гайсина
  • Урочиста церемонія відзначення учасників Global Teacher Prize на днях відбулася у Києві. Одну із номінації виграла наша землячка — вчителька з Гайсина.

Найкращим учителем року премії Global Teacher Prize Ukraine-2021 став киянин Артур Пройдаков. Чоловік викладає українську мову та літературу.

Тим часом у номінації «Реалізація мрії» перемогла Тетяна Мендусь — викладачка сьомого гайсинського ліцею. Вчителька отримала сертифікат на створення STEM-лабораторії.

Відео дня

Global Teacher Prize Ukraine 2021 називають «Оскаром» для вчителів. Як йдеться на сторінці премії, це щорічна національна премія для вчителів-агентів освітянських змін. Вона покликана відзначити досягнення вчителя не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства, та підкреслити важливість педагогів в Україні. 

Додамо, що вінничани у цій премії були номіновані не раз. А 2019-го року вчитель Олег Слушний з 20-ї школи отримав приз глядацьких симпатій.

А учитель вінницької школи Олександр Колесник став півфіналістом національної премії Global Teacher Ukraine 2021. Він серед 50 найкращих педагогів України. 

 

Читайте також:

У Вінниці перевірили грунт, повітря та виміряли рівень шуму. Перші результати

Вінницька гімнастка Лейла Юсіфзаде виборола «срібло» на турнірі Олімпійські надії

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up